papuasu

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About papuasu

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 02/23/1977

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto XC 90
  1. Capac rezervor BLOCAT

    Am avut zilele trecute curiozitatea de a vedea de ce nu se mai blocheaza capacul de la rezervor. Asa cum s-a mai scris, acesta trebuia sa se inchida dupa cca 2- 10 min. dupa ce inchid masina. Din pacate usita avea acel arc sarit si in plus de asta, se blocase rotita de plastic din interiorul mecanismului. Mai exact, am desfacut in spate, dreapta in portbagaj, pe la buson am desfacut cele 2 suruburi in stea, am dat jos intreg mecanismul, l-am deconectat de la mufa, am desfacut capacele de plastic, si am sesizat blocarea acelei rotite care impinge axul de plastic. Cu putina vaselina, rabdare (transe de cate 10 min) am reusit sa remediez problema.Am reluat procesul invers si mi-a iesit. Sa aveti o zi buna si sper sa va fie de folos acest mic detaliu. Spor!
  2. Service XC 90 2,5 T - Momentum

    Adica am fost la un service si nu au gasit nimik. Merg si la Primus!
  3. Service XC 90 2,5 T - Momentum

    @presio si @bogdan, Va multumesc amandurora. Masina consuma cam 12 la drum intins si 15 in oras. Merg mai sportiv. Am facut deja o verificare asa cum m-ati sfatuit dar nu-mi dau seama. Merg la Primus. Sa aveti drumuri bune!
  4. Service XC 90 2,5 T - Momentum

    Salutare, Am achizitionat un XC 90 2,5 T cu 80.000 km la bord, carte service, revizii la timp si intervale ok, stare foarte buna. Are doar 2 mici zgomote: unul de rulaj - ca si cum ar avea galma pe cauciucuri si un zgomot la denivelari - ca si cum ar avea un amortizor care nu descarca sarcina. Am schimbat cauciucurile cu ale unui amic care acre aceleasi dimensiuni si degreaba .Am mai dat banii si la vulcanizare. Aveti idee ce poate fi? Pretul a fost 16.500. Am aflat dupa aceea de acest forum. E o achizitie buna? Sa ma astept la costuri mari de intretinere? Are nevoie de schimbarea distributiei? Multumesc anticipat!