mgg

Membru
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About mgg

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/01/1978

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto XC90 D5 06
  1. Joc caseta directie ?

    am auzit ca nu exista kit de reparatie. cat costa una noua?
  2. Butuc contact pornire

    multumesc lui Zach pt raspunsul prompt dar pana la urma am rezolvat cu un nene din zona mea, Morarilor. a costat 150 RON.
  3. Consum incalzitor autonom?

    nu-s nici electronist, nici electrician dar vazusem niste scheme pt activat webasto-ul cu telefonul dar sunt impractice ca mai poti primi sms-uri aiurea de la operator si ti porneste incalzirea. daca montati una after market fara sa comande si climatronicului pt incalzit habitaclul, puteti sa adaptati un modul chinezesc de inchidere centralizata ( practic doar telecmanda) pt a face doar un singur lucru : apasati ON , inca o data OFF. doar atat, adio timere si alte chestii. sa aiba led de stare pe telecomanda ca sa stiti ca s-a dus semnalul. Un electronist sigur stie sa faca asta. doar o parere...
  4. Eliminare filtru particule XC90

    aia citisem si eu : ca tb eliminat fizic. legat de ITP, il faceam acum pe bune si mai vedeam eu peste 2 ani . deci se baga cineva la toata operatiunea ?
  5. Eliminare filtru particule XC90

    multumesc! afara vazusem dar la noi nu gasisem. oricum vad ca si la RBN e la capitolul noutati. poate si-a facut cineva de aici si ne poate spune. contra-indicatii si la anularea valvei EGR?
  6. Salut a mai facut cineva? am tot citit ca este o pacoste mai ales pt cei care merg preponderent in oras deoarece nu are timp sa-si faca acel ciclu de curatare. trebuie sa-mi fac ITP-ul zilele astea si dupa ma gandeam ca urmatorii 2 ani sa nu mai salvez planeta.
  7. revizie la 90000 pentru volvo xc 90

    stiu Bogdan dar Autodata da ca trebuie ATF Dexron III si Mobil 320 care cumva ar inlocui cu o noua formula 3309. cel putin as mi a explicat omul de la service . eu am tot dat-o pe aia cu forumul si el pe a lui cu " e a nu stiu cata pe care a facut-o" .oricum cred ca o sa te sun maine sa vin la o vizita pt sistemul audio.
  8. manual xc90

    pai se poate tine permanent pe un post ca sticky. un moderator cred ca il poate posta, daca i-l trimiti. nu prea ma pricep dar am vazut la altii
  9. manual xc90

    sper ca nu incalc  vreo regula privind link-urile dar e util http://new.volvocars.com/ownersdocs/2007/2007_xc90/07xc90_00.htm#contents
  10. revizie la 90000 pentru volvo xc 90

    schimbat azi la un service din Bucuresti cu Mobil ATF 320 + resetat soft. cost operatiune 550 RON.
  11. revizie la 90000 pentru volvo xc 90

    deci se poate schimba si-n alta parte. mai trebuie gasit Mobil 3309 si gata. mersi Bogdan.
  12. revizie la 90000 pentru volvo xc 90

    oare stie cineva cat costa la noi aceeasi operatiune? doar la reprezentanta se poate reseta softu? mersi
  13. injectoare D5

    daca nu poti face poza, scrie-ne numele lui complet si cate ceva de la descriere.
  14. schimbare volan xc90

    Nu am facut . a iesit foarte usor. important sa folosesti o surubelnita mai mica ca diametru decat " tunelu" si cum tii intors volanul la ora 12 ca sa ai acces la tunel, te duci pe " tavanul" lui pana in capat si acolo apesi tare si gata. super!