Byzyman

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Byzyman

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/01/1972

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo XC60/2017 - D4 AWD AT6
  • Fabricatie
  • Fabricatie 2 0
  1. Hakkapeliitta 8

    Acum 2 ani am văzut la cineva, montate pe o berlină şi la acea vreme n-am dat importanţă. Dar tipul era încântat şi se lăuda cu ele. Mă întreb peste câte linii de tramvai o fi trecut până le-a distrus. Da.. nu cred că merită.    
  2. Hakkapeliitta 8

    Bună ziua. Ştie cineva cum se comportă aceste anvelope? A mai avut cineva? Am căutat pe acest forum dar văd că nu vorbeşte nimeni de ele deşi.. sunt demenţiale. M-aş băga pentru că-mi place ideea rău de tot. Cică merg şi pe asfalt, sau cel puţin aşa zice producătorul.
  3. Consum exagerat la maşină nouă.

    Mulţumesc "1984". Şi eu vă doresc acelaşi lucru. Cosminel12345 - sper să fie cum spuneţi dvs. Deşi ideea de "rodaj" îmi pare cam depăşită în 2017. Mă duce cu gândul la Uzinele Colibaşi.. Se poate să fie şi stilul de mers. Când am lăsat-o să meargă singură, se comporta cu totul altfel decât aş fi făcut eu. Chiar mai agresiv, dar culmea.. stătea mai mult timp cu "Eco"-ul afişat pe bord. În fine.. per total maşina e OK. Merge nu e rea. M-am enervat eu la început.. Scuze.
  4. Consum exagerat la maşină nouă.

    Eu locuiesc în Brăneşti adică la 13 km de Buc. pe DN3. Şi mai fac vreo 3-4 km până la birou (Costin Georgian). Deci când am spus Bucureşti am fost generos pentru că de fapt ar fi trebuit să iau în considerare un consum mixt, pt că 2/3 din drum se face afară. Dar am zis că... hai lasă de la mine... Ei.. acum se schimbă puţin problema pentru că stimatul Volvo promite un consum de 5,7 mixt. Ori de la 5,7 la 9... e drum lung... Nu contează dacă consumă mult sau puţin pentru un astfel de motor. Sunt un cumpărător care nu se pricepe. M-am luat după ce scrie pe hârţoagele lor... Înţelegeţi de unde vine oftica mea? N-am scris eu specificaţiile... La Reno scria 5,5 şi ia 5,7... rezonabil dă-l naiba. Cadillacul scria 12,5 şi consumă 12,5 să mor dacă mint. Vara ajunge la 13 şi ceva cu aer condiţionat. Măi.. ăştia n-au minţit. Asta e problema mea. D-aia fac spume şi mă simt aiurea. Scuzaţi-mă.
  5. Consum exagerat la maşină nouă.

    Mulțumesc pentru răspuns. Am înțeles. Deci țeapă.  M-am ales cu o conservă pe roți, care consumă foarte mult. Asta înseamnă să-ți asculți prietenii.  - Volvo volvo că nu se compară.. nu fi fraier..
  6. Bună ziuă. Am cumpărat săptămâna trecută un XC60 nou cu motor de 2400cc (190cp) 6 trepte automată. În primii 100 km a consumat 22 l la 100km mixt. Următoarea zi 18l/100km prin Bucureşti. A treia zi Bucureşti-Sinaia dus 12l/100km. Întors 8,5l/100km. Acum prin Bucureşti consumă 9l/100km şi nu mai scade deloc deşi merge numai la 6.00 dimineaţa şi la 20.00 seara când traficul este practic zero sau modest. Maşina are 520 de km la bord. Sunt şanse să mai scadă sau asta este tot? Ciudat... pentru că am mai avut maşini noi, dar nici una nu a făcut aşa. Cât spunea producătorul - atât consuma din prima...