bil

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About bil

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie satu mare
  • Auto volvo s80 d5 awd
  • Fabricatie 2013
  • Fabricatie 2 0
  1. s80 uzura cauciucuri

    Cele de vara au fost Michelin . Acum sunt Continental  . Deci nu ieftine si nici proaste
  2. s80 uzura cauciucuri

    Dupa o luna de zilesi 3000km , cauciucuri Continental noi de iarna au ajuns la 5mm adancime profil pe rotile din fata. Oare Volvo nu recheama in service pt a corecta asemenea rahaturi ?
  3. s80 uzura cauciucuri

    Daca te supara nevasta divortezi ?
  4. s80 uzura cauciucuri

    Oricum , stabilitatea pe viraje e dezamagitoare . Nu stiu cum va fi pe zapada dar pe uscat ma dezamagit. Am avut un Bmw 520 rwd care e net superior. 
  5. s80 uzura cauciucuri

    Endurocrosser are dreptate . Exact asta se intampla . De aceea apare uzura mare. Intre timp am intrebat un prieten cu bmw x3 xd si mia aratat cauciucurile cu uzura inentica fata spate . La A6 quatro uzura e uniforma de asemenea . 
  6. s80 uzura cauciucuri

    Poate ne scrie cine are un s80 awd ceva legat de problema 
  7. s80 uzura cauciucuri

    Am avut pana acum Dacia , Skoda , BMW , Opel , ford galaxy , peugeot ,dar e prima data cu o diferenta de uzura atat de mare . Neavand Volvo AWD pana acum si nici un cunoscut cu s80 awd am fost surprins de diferenta  .  La xc60 awd al unui prieten nu sa uzeaza la fel ca la a mea de aceea cred ca a mea are vreo problema
  8. buna. sunt nou si pe aici si ca proprietar volvo. am un s80 2,4L d5 215cp  awd 2013 cu urmatoarea problema. in martie am pus 4 cauciucuri de vara Michelin noi, iar acum dupa 20.000 km cauciucurile din fata sau uzat de au ajuns la 4 mm iar cele din spate la 6-7mm .  uzura este egala pe roti.  am luat masina cu un set de cauciucuri vara si unul iarna acestea avand uzura identica , deci nu e o situatie noua .  telescoapele pe fata sunt NOI . as vrea sa stiu daca pt acest tip de masina e ceva normal . multumesc