AlexV502005

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About AlexV502005

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Cluj-Napoca
  • Auto Volvo V50
  • Fabricatie 2005
  • Auto 2 seat cordoba vario
  • Fabricatie 2 23
  1. distributie sarita

    Distributia a fost schimbata de 2 ani,dar in ziua de azi putini mecanici mai strang suruburile  la cuplu,pasta blocatoare etc ,folosesc scule pneumatice si atat, nu se mai uita la prescriptiile de strangere cu valori fixe. In mod normal nu avea de ce sa sara cureaua la 4500-4800 RPM,plaja de turatii care nu e cu rosu la turometru.La ITP masinile sunt turate la 5000 RPM pentru testul de gaze.
  2. distributie sarita

    Buna ziua , Va rog frumos un sfat(sau mai multe),am un V50 1,6 D 2005 ,am ambalat motorul cald (era la 90*) pe loc, mai tare(4000-4800 rpm) , un injector facea figuri(alta data s-a deblocat), motorul a scartait si a murit, nu a a mai pornit a 2 oara si s-a auzit un zgomot metalic la automat ca si cand bendixul merge in gol,am demontat capacul de la distributie ,cureaua de pe fulia axului cu came e intinsa intr-o parte  in cealalta e moale, deci sau a patinat(cand s-a auzit scartaitul)sau s-a rupt sau a cedat intizatorul sau s-a rupt rola de ghidare ma gandesc. Acuma ce pot face, masina era pe loc, oare s-au indoit supape?daca da, e mai ok sa schimb chiulasa cu una SH completa decat sa umblu cu rectificari samd? Ce garnitura de chiulasa noua se pune ? Va multumesc anticipat pentru sfaturile competente. Cu stima
  3. Buna seara/ziua,

    Intre timp mi-a intrat in limp mode datorita lipsei de aditiv. Stiti pe cineva care sa faca DPF off profi sau completat cu motorina  in loc de aditiv si resetat contorul (am dpf off fizic ).

    As avea nevoie sapt viitoare eu pot veni de la CLUJ dimineata de la 8 , daca se poate rezolva in intervalul 8-12,30 in zilele de M, M J(19.02-21.02)

    Multumesc

    Sear /zi frumoasa

    Alexandru Cacoveanu

     

  4. Buna seara /ziua,Sunt din Cluj _Napoca , am un V 50 1,6 D 2005/09, cu DPF off fizic , acum a intrat in limp mode  motiv lipsa aditiv , daca stiti pe cineva care face dpf off din soft profi . Daca puteti sa imi dati date de contact pentru Dl Oliver din Turda , nu reusesc sa-l contactez pentru diagnoza.

     Cu sima 

     Alexandru Cacoveanu

     

  5. Buna ziua,

    Sunt din Cluj , posesorul unui volvo V 50 1,6 D 2005, 

    cu dpf off fizic dar nu  si din soft. 

    Cat ma costa o diagnosticare a erorilor si cum va pot contacta in perspective unei programari. Cat ar dura acesta operatie pentru a sti sa pot rezolva de la locul de munca.

    Cu stima 

    Alexandru Cacoveanu