AlexandruN

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About AlexandruN

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Constanta
  • Auto S40
  • Fabricatie 2007
  • Fabricatie 2 0
  1. Luminozitate display

    Am o problema cu display-ul de la radio, nu vrea sa se mai aprindă ziua rămâne cu setarea de "întuneric". Dacă pun ledul de la telefon peste senzorul din bord se aprinde rămâne asa câteva zile după care ramane iar la setarea de "întuneric". Sa se  fi dus senzorul? 
  2. Luminozitate display

    Am o problema cu display-ul de la radio, nu vrea sa se mai aprindă ziua rămâne cu setarea de "întuneric". Dacă pun ledul de la telefon peste senzorul din bord se aprinde rămâne asa câteva zile după care ramane iar la setarea de "întuneric". Sa se  fi dus senzorul? 
  3. Nu, momentan nu sunt acasă. Întreruperile sunt scurte pt o fracțiune de secundă 
  4. Simptome asemănătoare am si eu, doar că la mers constant 50-60 simt că parcă se bruschează masina. 
  5. Consum baterie

    Atunci prima chestie pe care am sa o verifici , alternatorul va fi. Partea proasta este că ajung de-abia peste 2 luni acasa. Mecanicul care a schimbat bateria zicea că alternatorul incarca. Poate să încarce și să fie defectuos și să descarce bateria cat timp masina e oprita ?
  6. Consum baterie

    Alternatorul consuma chiar daca mașină este oprita? 
  7. Consum baterie

    Salut, am un S40 2008, 1.6D și am o problema la baterie, este a doua pe care o schimb in decurs de un an, inițial am crezut că am făcut alegere proasta la baterie dar acum am luat una buna(cred). Am consum ridicat undeva intre 1-3 Ah cu mașina închisă nepornita fara cheie in contact. Nu sunt acasă dar am vb la telefon cu mecanicul care mi a pus bateria și mi a spus că bateria scade văzând cu ochii fără măcar să fie cheia în contact. De unde ar putea fi consumul asta așa mare , ce consumator ar putea să facă așa ceva ? Mulțumesc în avans 
  8. Limp Mode

    Am ales sa anuleze fizic+soft filtrul. Problema momentan sa rezolvat. Urmează pe viitor o recondiționare a turbinei 
  9. Limp Mode

    Problema cu martori ce clipeau au dispărut posibil cred de la baterie ce a murit și am schimbat o după. Însă problema limitării exista consumul în oraș mi se pare oarecum ridicat după 170 de kilometrii în oraș s-au dus aprope 3 liniuțe din rezervor , calculatorul îmi spune că mai am 500 de km de parcurs și un consum mediu de 12.3. I am făcut o diagnoza cu vida și a apărut o eroare de filtru de particule. Am sters o nu a mai apărut însă mașină este tot în lume mode
  10. Limp Mode

    Buna ziua, sunt posesorul unui S40 1.6d si de ceva timp am ma confrunt cu o problema. In primavara mi-a aparut in bord eroarea anti-skid urmata de limp mode iar in urma unei diagnoze a reiesit ca egr-ul nu mai lucra cum trebuie, l-am schimbat totul a mers bine cateva saptamani. Acum in momentul in care depasesc viteza de aprox. 100km/h  motorul intra iar in protectie fara nici un mesaj in bord, motorul nu trece peste 3000 rpm si cosumul mi se pare putin cam ridicat. Azi dimineata pe autostrada luminile din bord au inceput sa clipeasca, la inceput foarte scurt si doar 2 lumini dar dupa in timp clipeau toate si aparea inclusiv mesajul Anti-Skid Temporary Off pentru o secunda apoi disparea. Treaba asta a tinut cam jumatate de ora dupa care clipiturile au obosit ramanand doar protectia. Motorul si-a revenit dupa ceva timp de mers in oras. Astazi urmeaza sa ii fac iar o diagnoza si revin cu detalii. O idee, un sfat orice... mentionez ca masina intra in protectie doar dupa ce depasesc viteza de 100 km/h in rest se comporta absolut norma.