IulianE

Membru
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About IulianE

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie bucuresti
 • Auto S40 2.0d
 • Fabricatie 2007
 • Fabricatie2
 1. Incarcare cu freon se poate face la voi?
 2. Presiune roti

  la S40 P1 pe sticker spune 2.5 bar cu masina incarcata 5 pers si bagaje si 2.1 bar cu 2 persoane fara bagaje Cu anvelope Michelin dot 2016 ambele presiuni sunt stupide,,,,2.1 zici esti pe pana aproape...iar la 2.5 bari iti sparge dintii in gura Am pus 2.4 pe fata ,chiar si la 2.3 pe fata roata pare foarte desumflata vizual ...si 2.2 pe spate ca merg tot timpul aproape gol. Asta am gasit ca fiind calea de mijloc.
 3. XC 40, modelul anului 2018 în Europa

  ce ai enumerat tu acolo sunt niste agregate care la americani se vand la metru cub....  
 4. foarte adevarat...si pe sistemul basic unde radioul se aude prost un CD mai ales original se aude mult mult mai bine. Dar cine naiba mai asculta CD-uri?am renuntat la orice format de pe compact disc inca de acum 4-5 ani. Am gasit ratacite cateva CD-uri originale pe care le ascult in masina....ma simt ca in anii '90
 5. Schimb ulei cutie manuala

  excelent
 6. Fotografie - creatiile noastre

  foarte frumos....
 7. Vopsitor auto

  mai este valabil anuntul?
 8. Inlocuire motor 2.0 cu unul 2.4

  e imposibil sa nu gasesti calculator motor de 2.0D
 9. Faruri Xenon

  xenonul e mai bland cu lupele,se incalzeste mai putin iar becul xenon nu emite radiatii ca cel de halogen ca sa arda oglinzile lupelor,fenomen foarte intalnit. Iti recomand kit xenon cu canbus cel mai scump pe care ti-l poti permite pe la 250lei min,masinile astea sunt pretentioase la kiturile AM.Un balast bun e si mai puternic,fapt testat de mine.4300K e cel mai apropiat de albul natural,eu am ales 5000K foarte usor albastrui ca e putin mai contrastanta lumina,consider ca am facut o alegere buna.6000k e albastrui si de intensitate mai redusa putin. Cu spalatoarele nu stiu sa iti raspund,esti norocos ca le ai deja pe masina.
 10. la S40 II cred ca mai degraba as inscriptiona capacele de oglinzi...masina a venit din UE fara ele,printr-un noroc chior le-am gasit pe ebay cu 300 RON transport inclus
 11. din articol ,citire: At a 200:1 volumetric blending ratio, 2-stroke oil has a negligible effect on diesel lubricity. No measurable effect on all other regulated diesel properties was measured at a 200:1 dose of 2-stroke oil in diesel. 2-stroke oil can contain around 16ppm zinc, or higher depending on the formulation and batch. Trace amounts of zinc in diesel are known to rapidly accelerate injector nozzle deposits. aoleu....pai ce-am facut....?!   Vehicles fitted with a diesel particulate filter (DPF) in the exhaust system could experience reduced DPF life due to the collection of ash and metal based contaminants in the filter over time with the continued use of 2-stroke oil.
 12. va rog domnilor...sa ne informam zic   http://www.fuelexpert.co.za/2-stroke-oil-in-diesel-technical-study.php
 13. Era un artcol foarte elaborat cu teste de laborator in care se demonteaza beneficiile folosirii uleiului 2T in motorina.Rezultatele erau o scadere a puterii cu 2-3% si depuneri mai mari in sistemul de recirculare. O chestie mai romaneasca de atat nu exista,mi se pare o prostie.Cred ca exista un sambure de adevar cu motorina asta noua care e mai "uscata" dar pentru asta exista aditivi de ungere eventual.Dar sa bagi ulei de motocositoare sau de scuter in motor Volvo.....mi se pare de tota jena.
 14. ce fel de ulei sa folosesc?

  E foarte simplu,orice respecta norma 913-B. Asta scrie la mine peste tot,in carte,si pe stickerul lipit pe tragger.