IulianE

Membru
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About IulianE

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie bucuresti
 • Auto S40 2.0d
 • Fabricatie 2007
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

254 profile views
 1. Mai bine acoperi furtunele sa nu mai vezi bulele.Lol
 2. Sfat achizie Volvo S40 motor sub 2L

  Te orientezi prost la motoare gurmande si slabe de putere.Cu 2.4 nu am mers,dar stiu 1.6 si 1.8.Ca fost posesor numai de benzina in ultimii 16 ani de la 1.4 reno,1.8t skoda, 3.6 V8 audi acest s40 2.0d e primul meu diesel si consider ca e un motor foarte bun,intruneste multe conditii  de la consumul bun in oras,cuplu si putere satisfacatoare,confortabil si capabil la drum lung.In mom asta scriu de pe o plaja din Grecia,Lefkada la 1.100 km departare de casa.Masina m-a adus in conditii de confort optim,am mers intre 120-140 constant la un consum decent de 6.6% calculat la pompa. Nu discut de costurile de intretinere,nu prea ma intereseaza,lucrez in domeniul auto,piese am la indemana noi,originale,dezmembrari...etc.Fara costuri de manopera.
 3. Tirgu Mures

  Eu am avut neplaceri cu ala de la Iasi,e un samsar arogant. De la falticeni nu am luat ca omul are preturi mari,prefer sa iau de pe ebay cu transport iese o idee mai scump. Nu am luat mare lucru pana acum,capace de oglinzi,display,1 cheder.Prefer sa le iau noi originale
 4. Tirgu Mures

  Piese VOlvo iasi si Dezmembrari Volvo Falticeni....la astia 2 gasesti absolut orice.Dar mare precautie...
 5. Oglinda de S40 un mare mister

  dar nu te intrebam pe tine
 6. Tirgu Mures

  Activarea de soft se poate face la orice reprezentanta volvo.Legat de clima ,mergi la un service si fa o diagnoza,daca nu apar erori pe modulul de climatronic o readaptare a clapetelor cel mai probabil va rezolva problema.  
 7. Oglinda de S40 un mare mister

  BLIS?electric fold?
 8. Tirgu Mures

  Nu ai optiunea sa iti afiseze consumul de carburant,trebuie activata la reprezentanta ,costa undeva la peste 200 Euro. Problema de clima cel mai probabil este din desincronizarea clapetelor de la climatronic....se readapteaza usor cu un tester Autocom pe care il are orice mecanic decent.
 9. Sfat achizie Volvo S40 motor sub 2L

  Eu am tot 2.0d de 7 luni....0 lei bagati in motor An 2007 234.000km Am schimbat niste elemente de suspensie,articulatii,tampoane motor. Tot ce e pe motor e original si merge foarte bine,nu am scurgeri sau pete de ulei,ambreiajul/volanta sunt originale si in stare foarte buna. Mai tine si de noroc,de istoricul masinii,intretinere
 10. Carcasa filtru motorina

  Acum ai inteles ideea cu "se repara la Bucuresti"
 11. Carcasa filtru motorina

  Se rezolva la Bucuresti,asta sigur ar trebui sa te ajute.
 12. Carcasa filtru motorina

  Se rezolva simplu problema cu cost 0,e chestie de etanseitate...
 13. Motorul sacadeaza in mers

  E forum ca sa ne ajutam intre noi,pentru asta a fost creat,nu pentru reclama la serice auto. Deci,de kakat
 14. Filet surub baie ulei

  ete...
 15. Motorul sacadeaza in mers

  ce atitudine de "rahat" cu "se repara la Bucuresti" fara sa ii dai omului niste indicii,fara sa il ajuti. Ce te astepti sa vina cu ea la tine doar pe 2 vorbe de rahat?