• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

IulianE

Membru
 • Content count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About IulianE

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie bucuresti
 • Auto S40 2.0d
 • Fabricatie 2007
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

382 profile views
 1. Eroare debitmetru aer

  Pe bune !?...
 2. Eroare debitmetru aer

  fa o poza la ecran cu erorile cand rulezi VIDA....ceva nu se leaga
 3. Uzura anvelope interior fata

  Esti sigur? 2 arcuri rupte fac un zgomot ingrozitor in masina.
 4. Eroare debitmetru aer

  VIDA are cerinte foarte stricte dar cand merge e foarte bun si util WIN 7 Professional IE 8 NetFramework 3.5 Ultima versiune de Java   Cauta pe YT ,trebuie sa modifici un registru sa iti vada comunication tool,gasesti multe tutoriale de instalare VIDA si problemele aferente.  
 5. Uzura anvelope interior fata

  Fa geometria,faci o poza la foaia cu valori si iti spun exact de unde e problema.
 6. Uzura anvelope interior fata

  Topic inutil....iti trage dreapta dar o geometrie nu vrei sa ii faci.
 7. Lumina faruri mai buna, cum?

  Nu stiu ce dimensiune sunt,dar sunt identice cu cele originale,cand te uiti la far de afara nu se vede nicio diferenta fata de lupa veche de halogen.Balasturi am folosit unele slim si destul de scumpe turnate in aluminiu complet,mi le-a recomandat cineva ca fiind cele mai bune si compatibile cu masini foarte noi si pretentioase(nu ca a mea ar fi,dar am zis sa pun ceva de calitatate). Becurile d2s chinezarii de 5000k,sunt mega multumit. Totul e montat in far si stau foarte inghesuite,nu prea sunt incantat dar de 6 luni se comporta bine,verific mereu farurile nu se incalzesc cine stie ce,lucru surprinzator. Am sa revin cu poze....toata conversia a costat undeva la 600 lei Aaa....35w  Aici era ceata foarte densa...
 8. Probleme cu clima

  Mai rau.... Treaba de 1 ora cu pauze dese de genunchi
 9. Instaleaza ultima versiune de Java
 10. Probleme cu clima

  Nu trebuie neaparat sa dai jos bordul pentru a schimba motorasul de temperatura. Gasesti in dezmembrari motoras cu 50 lei,trebuie dat doar torpedoul jos si se poate schimba destul de usor.Trebuie doar sa faci un compromis estetic.
 11. Salut!!!

  Ai incercat la magazin?
 12. amortizoare portbagaj

  Tot Stabilus dar nu sunt ca cele originale,cand deschizi portbagajul nu are partea care sa il incetineasca la sfarsit de cursa,se tranteste si forteaza in balamale.  
 13. Probleme Clima S40 2008 2.0d

  o idee buna e sa se inlocuiasca si discul de ambreiaj al compresorului,daca tot e uzat  E ieftin,pana in 100 lei
 14. Mai bine acoperi furtunele sa nu mai vezi bulele.Lol
 15. Sfat achizie Volvo S40 motor sub 2L

  Te orientezi prost la motoare gurmande si slabe de putere.Cu 2.4 nu am mers,dar stiu 1.6 si 1.8.Ca fost posesor numai de benzina in ultimii 16 ani de la 1.4 reno,1.8t skoda, 3.6 V8 audi acest s40 2.0d e primul meu diesel si consider ca e un motor foarte bun,intruneste multe conditii  de la consumul bun in oras,cuplu si putere satisfacatoare,confortabil si capabil la drum lung.In mom asta scriu de pe o plaja din Grecia,Lefkada la 1.100 km departare de casa.Masina m-a adus in conditii de confort optim,am mers intre 120-140 constant la un consum decent de 6.6% calculat la pompa. Nu discut de costurile de intretinere,nu prea ma intereseaza,lucrez in domeniul auto,piese am la indemana noi,originale,dezmembrari...etc.Fara costuri de manopera.