arhytect

Membru
  • Content count

    76
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About arhytect

  • Rank
    Junior
  • Birthday 03/21/1981

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto S40 T4 2000; 200cp
  1. Car kit nokia

    la mine e ceva cu BT am in cartea masinii lipita o chestie cu PASScode Bluetooth si codul..am microfon in plafoniera (in becul din stanga) stie cineva cum se foloseste?..sau cum se porneste BT asta?.. Telefonul nu gaseste nici un BT in preajma
  2. Cat va consuma masina?

    am schimbat benzina.. pana acu ceva zile foloseam doar benzina 98 sau 99 acum, am pus benzina de 95 si observ surpriza..poate m-a si vazut careva pe E85 cu volvo s40 T4 cu 70 km/h ) intr-a 5-a pe computer 4.8 la suta..cu pilotul automat si e cam pe bune..ca de la BZ la Bucuresti..cam 10 litri cu tot cu bucuresti(colentina dr taberei) Sunt curios in oras ce face benzina de 95..
  3. probleme incalzire motor??

    incearca termostatul..il scoti bagi in apa fiarta si vezi daca functioneaza (putin inainte sa inceapa apa sa fiarba ar trebui sa se miste si sa deshida)
  4. Cat va consuma masina?

    dap.. cu 100 de lei fac maxim 90 de km in oras... in afara am scos si 7% si merge perfect. Nici ala cu cornitze nu se tine de mine daca insist.. 260 viteza max pe E85 in 3h,35 min am intrat in suceava din bucuresti... Dar nu fac fata consumului de oras. E prea mult. Imi ia 50 de lei la cam doua-trei zile. Exista TAXI mai ieftin.
  5. Cat va consuma masina?

    cred ca il vand si imi iau unul pe motorina..tot volvo (aia mi-o da firma...benzina nu..ca nu sunt carduri de benzina la noi)Azi s-a aprins iar becul dupa inca 100lei... si alti 90 de km... am pus si cauciucurile de iarna...presiune este.. eu trist ca ma despart de el..il dau.
  6. Cat va consuma masina?

    am sa incerc si asa cu toate ca nu cred ca va fi vreo schimbare... eu cred ca s-a schimbat ceva..nu numai TVA-ul... inainte consuma mai putin... sunt sigur de asta..
  7. Cat va consuma masina?

    am mai alimentat de atunci cate un milion...adica 18 litri si ceva si la fiecare milion am facut nu mai mult de 94 de km la fiecare 18,3 litri (cam asa) dar am "scos" si mai putin...
  8. ce fel de antigel sa folosesc?

    anticoroziv..ca motorul e din aliaj cu aluminiu.. cel putin la mine asa e.. Antigel albastru anticoroziv.
  9. imi porneste foarte greu v40

    cum ai rezolvat??. ce era?
  10. Cateva idei puse in practica :D

    bun xenon pe spate..ptr aia care vin din spate cu faza lunga sau dau flash-uri.. )) ...noaptea
  11. probleme ventilatie

    nici mie nu imi sufla bine aerul pe parbriz.. se dezabureste doar cu aerul conditionat. Intr-o zi am demontat juma de bord. DA trebuie dat bordul jos. Eu am incercat sa dau jos cat mai putin sa am acces la tubulaturi si e naspa. Pana la urma am dat jos partea centrala... cutia aia care adaposteste butoanele de la caldura si ventilator si am bagat cu greu mana pe acolo. La mine am gasit ceva ca o cutie mare care nu era asezata bine pa alta cutie un pic mai mare... si cand am dat drumul la aer pierdea serios roata imprejur... deci aerul in loc sa urce pe geam se pierdea in bord. Cu asta am realizat ca e necesar sa dau bordul jos cu totul si sa pun chestia aia mai bine si, sau sa o sigilez. Pana atunci nu am reusit sa fac mare lucru dar un pic s-a schimbat treaba.. oricum pana vine zapada va trebui sa dau jos bordul si sa fac sa stea bine alea..
  12. Eu nu mai merg la service pe vatra luminoasa nr 45 parca. Mecanic carpaci nu rezolva problemele masinii..inventeaza noi probleme inexistente si e scump.
  13. in jur de 400 de lei un far nou, puneti pe unu sa dea cu spatele cu masina de servici si le schimbati pe rca..
  14. nu am nici o sirena dupa aparatoarea de plastic sub aripa din dreapta.. Stie cineva de unde vine cablul cu alimentarea ei...sa o caut pe traseu sau sa ii pun alta?
  15. probleme incalzire motor??

    eu am avut aceleasi probleme..se incalzea motorul si la un moment dat am ramas fara caldura in masina..mecanici care mai de care o ardeau chiuloasa (ca e fisurata ca e garnitura..) si era pompa de apa. am cumparat si am pus sigur la loc. Acum am si caldura in masina si nu se mai incalzeste peste masura nici motorul. Asa ca ATENTIE