CHOvidiu

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About CHOvidiu

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Satu Mare
  • Auto Volvo V50
  • Fabricatie 2008
  • Fabricatie 2 0
  1. Achizitie Volvo v50/pareri

    Masina a costat 2500€,  a cumparat-o stiind ce defecte are iar in Germania serviceul nu e tocmai ieftin.  E pasionat de Volvo si aduce in special marca asta. Nu pun foarte mare accent pe km daca masina e buna, intamplator omul avea “ITP-ul” pe 2016 cand masina avea 149.000 km. Am avut o masina din 2012 care arata mai uzata ca si asta. In fine, daca e sa nu iau masina nu o sa o iau din cauza problemelor nu a kilometrilor.
  2. Achizitie Volvo v50/pareri

    Mi-ai dat tema de casa   In Satu Mare avem reprezentanta Dacia  nu avem mall, kfc, mc etc.  Eu cunosc cativa proprietari de Volvo care mi-au recomandat, si foarte multi proprietari de Vw care mi-au recomandat sa nu...  Pana la urma cred ca o sa incep sa umblu cu autobusul an nou fericit! 
  3. Achizitie Volvo v50/pareri

    Asa este, nici nu m-am uitat in cartea service desi avea reviziile facute doar pana in 2013, ma gandesc ca daca era falsificata schimbau si distributia prin iulie, 2017  Mi-a aratat TUVul in schimb din care reiesea ca are km reali, de asemenea majoritatea problemelor de pe tester par a fi de la o masina condusa putin si necorespunzator. Ce e drept cel care mi-a facut diagnoza era cam in varsta si parea putin depasit de tehnologie. Poate imi recomanda cineva un service mai OK in Oradea. An nou fericit! 
  4. Achizitie Volvo v50/pareri

    Asa este. Intamplator eu am un VW, am avut pentru 2 luni inca un VW, si probabil ca imi puteam cumpara o inca o masina la cat am platit la serviceuri auto  La multi ani! 
  5. Achizitie Volvo v50/pareri

    Daca era doar releul de bujii nu ma deranja, dar sunt prea multe restul. Ciudat este ca masina merge foarte bine, nu are niciun martor aprins, nu scoate zgomote ciudate etc. Am mers la serviceul respectiv pentru ca era singurul deschis inainte cu o zi de revelion  
  6. Achizitie Volvo v50/pareri

    Va salut. Dupa lungi cautari de VW (fiind proprietar de VW), am decis sa imi cumpar un Volvo deoarece toti mecanicii ma sfatuiau sa renunt la VW deoarece 80% din munca lor este la acest brand. Intamplator am gasit un V50 (2008, motor 2000D) in Oradea, eu fiind din Satu Mare, am dat ieri o fuga pana acolo gata sa o cumpar. Masina arata impecabil, km putini si reali (are documente si urmele de uzura sunt minime). Am mers cu ea la un service oarecare deoarece nu este reprezentanta Volvo in Oradea, mecanicii spuneau si ei ca masina arata foarte bine, motorul la fel. Toate bune si frumoase, deja ma gandeam la drumul spre casa in noua mea masina pana a pus testerul. Au aparut 10 erori, am facut si poze. Mecanicul spune ca doar prima pare sa fie o problema de actualitate, restul par ca nu au fost sterse dar cu softul lui nu poate verifica de cand dateaza problemele si nu imi poate garanta ca masina nu are problemele respective. Mai mentionez ca vanzatorul a schimbat turboul si a reconditionat injectoarele, masina fiind cumparata asa din Germania. Deoarece recent mi-am luat o teapa cu un VW care parea OK si pe cand am ajuns acasa nu mai mergea nimic la ea nu am vrut sa risc si am stabilit cu proprietarul sa ma intorc saptamana viitoare pentru o alta testare, dupa ce am sters erorile din computer. Ce imi recomandati sa fac? Sunt putin depasit de situatie.