pedala

Membru
 • Content count

  452
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

137 Excellent

6 Followers

About pedala

 • Rank
  Pasionat
 • Birthday 07/24/1983

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Bucuresti
 • Auto Volvo 850 2.5 20V
 • Fabricatie 1996
 • Auto2 Alfa Romeo 156 1.8TS
 • Fabricatie2 2002

Contact Methods

 • Yahoo pedala250
 1. Cumpar brat stergator sofer Volvo 850

  Se poate închide. Am comandat nou.
 2. Deoarece suntem inconjurati de neadaptati social, am nevoie de un brat stergator partea soferului pentru Volvo 850. Preferabil din Bucuresti - Ilfov.
 3. Acumulator portabil

  8A este capacitatea bateriei. Producatorul declara un burst de 200A (25C), care ar fi valabil pentru niste celule bune LiFePO4. Acum nu stiu daca ceea ce declara este conform cu realitatea. Mai interesant este ca in Anglia costa echivalentul a ~200Ron
 4. VOLVO 480 TURBO

  Vezi daca te ajuta diagrama asta
 5. Probleme directie

  Daca este hidraulica, as verifica intai ca lichidul sa fie la nivel. Daca este la nivel l-as schimba. Si apoi as trece la alte verificari.
 6. Caseta xc90 pe s60/v70 p2

  La 850 si S70 pentru masinile dotate cu anvelope late se monteaza limitatori pe cremaliera. Vezi in link-urile urmatoare daca te ajuta. Caseta TRW: http://www.skandix.de/en/spare-parts/suspension-steering/steering/tie-rod-assembly/steering-angle-limiter-kit/1021947/ Caseta SMI: http://www.skandix.de/en/spare-parts/suspension-steering/steering/tie-rod-assembly/steering-angle-limiter/1022743/   Ambele au fost livrabile prin MC.
 7. Distributie

  Aftermarket
 8. Referitor la faptul ca se incinge, poti incerca sa ii scazi frecventele la procesor suficient de mult incat sa fie utilizabil, dar sa nu se mai incinga asa rau
 9. Daca nu esti multumit de calitatea audio se poate lega un DAC extern pe USB printr-un cablu OTG de tip Y. Dar trebuie verificat daca accepta telefonul si alimentare pe acest cablu. Acest DAC il legi la un line in al sistemului audio de pe masina. In acest fel obtii un true line out de 0.7v.  DAC OK: Behringer UCA222. Acest DAC se alimenteaza exclusiv prin USB. Cablu OTG (doar ca exemplu): Cablu OTG Y. O sa treci prin cateva pana gasesti unul care sa functioneze. Sau iti construiesti unul singur. Gasesti scheme pe net.
 10. @maharajah a prezentat un proiect DIY destul de curat si ok realizat. Functioneaza, se poate imbunatatii pe viitor macar cu un launcher dedicat functionarii in stil Android Auto.  Ce nu inteleg eu este cum va puteti da cu parerea pe subiectul asta, fara sa aveti habar. Android pe Arduino? Arduino este un microcontroler programabil. Atat. Iar pe Raspberry Pi sunt cateva ROM-uri care booteaza, dar cam atat. Accelerarea hardware nu functioneaza, touchscreen-ul nu... Si tot asa. Motivatie: -este adevarat ca foloseste un chipset ARM, dar foarte slab ca performante. Dar chipset-ul nu este tot. Ai nevoie de drivere. Care nu exista sau sunt dezvoltate de volutari in timpul liber... Nu mai vorbesc de aplicatii care in marea majoritate nu prea merg. In momentul de fata singura optiune este sa folosesti un telefon sau o tableta ca baza. Ca se poate detasa ecranul de placa de baza si se poate contrui o interfata custom de legatura intre ele, este adevarat, dar este foarte complicat si nu vad rostul. P.S.: Pana acum cativa ani, la orice operatiune mai delicata, faceam poze si scriam un tutorial ca sa beneficieze si altii de experienta mea. Nu o mai fac... Oare de ce?
 11. Povestea lui Blueberry

  De ce ai bateria securizata cu o curea? Si eu umblu cu un antrenor cu tubulara + teava pentru roti. Coarba este o gluma
 12. Recomandare echipa electricieni

  Caut o echipa / firma din bucuresti care ma poate ajuta cu urmatorele lucrari: -modernizare instalatie electrica a unui apartament de doua camere (inlocuire tablou electric, circuite, etc..). Bloc vechi, de doua etaje, din caramida -realizarea unei prize de impamantare externe.  Blocul nu este dotat cu priza de impamantare. Aveti vreo sugestie?
 13. v70 achizitie recenta

  Fa-ti o favoare si citeste codurile inainte sa mai bagi bani in ea in orb.
 14. Geometrie

  Daca masina este doar foarte putin iesita din parametrii, se face geometrie. In cazul vostru bratele sunt uzate, deci oricum trebuie schimbate...
 15. Probleme clima

  La mine operatiunea a durat cam 1h. Mentionez ca nu am decuplat nimic de pe compresor (conducte, partea electrica) Aici se regaseste un tutorial: https://www.matthewsvolvosite.com/forums/viewtopic.php?t=39209