OvidiuDanut

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About OvidiuDanut

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Buzau
  • Auto Volvo S60
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Volvo XC90 3.2 litri

    Salut! Detin un Volvo S60 D5 momentan dar dupa 2 ani realizez ca mi-ar trebui o masina ceva mai practica si ma gandesc la un XC90. M-ar interesa ceva din 2011-2012, versiunea 3.2 litri benzina. Stiu ca este gurmanda, imi asum asta, de fapt nici D5-ul nu este chiar economic dar ma gandesc ca la un benzinar sansele sa aiba kilometri reali si mai putini sunt mai mari si stiu ca benzinarele sunt mai fiabile in timp. Ati putea sa-mi dati ceva sfaturi in privinta asta? Inca ceva. Toate versiunile 3.2 litri 2011-2012 vin cu tractiune integrala? Multumesc!
  2. Volvo XC90 3.2 litri

    Salut! Detin un Volvo S60 D5 momentan dar dupa 2 ani realizez ca mi-ar trebui o masina ceva mai practica si ma gandesc la un XC90. M-ar interesa ceva din 2011-2012, versiunea 3.2 litri benzina. Stiu ca este gurmanda, imi asum asta, de fapt nici D5-ul nu este chiar economic dar ma gandesc ca la un benzinar sansele sa aiba kilometri reali si mai putini sunt mai mari si stiu ca benzinarele sunt mai fiabile in timp. Ati putea sa-mi dati ceva sfaturi in privinta asta? Multumesc!   Edit: Scuze dar am primit eroare si am dat comanda din nou.
  3. Volvo XC90 3.2 litri

    Salut! Detin un Volvo S60 D5 momentan dar dupa 2 ani realizez ca mi-ar trebui o masina ceva mai practica si ma gandesc la un XC90. M-ar interesa ceva din 2011-2012, versiunea 3.2 litri benzina. Stiu ca este gurmanda, imi asum asta, de fapt nici D5-ul nu este chiar economic dar ma gandesc ca la un benzinar sansele sa aiba kilometri reali si mai putini sunt mai mari si stiu ca benzinarele sunt mai fiabile in timp. Ati putea sa-mi dati ceva sfaturi in privinta asta? Multumesc!       Edit: Scuze dar am primit eroare si am dat comanda din nou.
  4. Oprire motor in mers S60!

    Un mic update. S-a mai oprit o data morotul, tot stand pe loc, la relanti. Ca idee ca si data trecuta, rezervorul mai imi indica carburant doar pentru vreo 100 km de mers. Am apelat la un baiat care a venit cu un tester si toti parametrii au fost foarte buni. Mi-a spus ca este o problema de natura mecanica, nevazand motorina catre injectoare sau ceva de genul asta...scuzati mi exprimarea. Am mai bagat cu bidonul vreo 10 litri de motorina si a luat-o intr un sfarsit. Am vorbit cu un mecanic si singura idee pe care a avut o a fost sa mi schimbe filtrul de motorina, care arata intr-adevar jalnic. Pompa de motorina mi a spus ca nu are cum sa fie de vina deoarece n ar mai fi functionat deloc. In fine...de indata ce vine vremea buna, fac o vizita la Primus.
  5. Oprire motor in mers S60!

    Mulțumesc. O sa merg la service și va țin la curent. 
  6. Oprire motor in mers S60!

    Bateria este schimbata recent (2 luni). Este Varta.
  7. Salutare, tuturor! De vreo 5 luni sunt mandrul posesor al unui Volvo S60 D5 cu 215HP, fabricatie 2012, in echipare summum. Numai cuvinte de lauda la adresa acestei masini, eu venind de pe o serie de VW pana in prezent. Astazi insa la un semafor, din senin, am avut mari emotii deoarece motorul s-a oprit si a repornit cu greu dupa cateva incercari. Mentionez ca fenomemul a parut ca un fel de cadere de energie deoarece si afisajele electronice s-au stins si se comportau de parca nu mai erau alimentate suficient. Dupa aproximativ 2-3 minute masina si-a revenit. Pana la o programare la service, ati putea sa-mi spuneti macar orientativ ce cauze posibile ar putea fi?