CrissIS

Membru
  • Content count

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CrissIS

  1. Portbagaj blocat la frig

    Părerea mea este ca ai probleme la cablul de contacte dintre caroserie și portbagaj...un scurt ceva.
  2. Din 2017 de când am luat-o pe a mea, am schimbat toate firele cu unele noi de 1mm, și nu am probleme, asa cum am avut când am luat-o! Puțină răbdare și îndemânare, și poți rezolva de unu singur..
  3. Zgomot la frânare

    Cel mai probabil, de verificat etrierul stânga față!
  4. electromotorul face clic

    Rezolvat.. Bornele de la baterie erau slăbite. :-))
  5. Senzor DPF - calcul masa funingine

    Bună, Cu același senzor am si eu problema.. dar pe unde este? Are cineva poze sau vreo schiță? Mulțumesc.
  6. Tip Bec Plafoniera

    Sunt interesat și eu... Nu găsesc.. deloc!
  7. Tip Bec Plafoniera

    Sunt interesat și eu... Nu găsesc.. deloc!
  8. electromotorul face clic

    Brusc, si eu am cam aceeasi problema, ideea ca la mine, luminile faceau ca la discoteca, acuma nu mai face, dar se aude clink clink pe partea dreapta, atunci cand dau la demaror. Baterie buna 12,8 in momentul asta. Problema o am la masina de pe profil... @BogdanG, ce poate fi?
  9. Volvo S40 1.6D Drive

    Salut S Salut Stefan, ai exact acelasi model ca al meu.. vezi sa nu fie furtunul de la intercooler, asta => https://anunturi-auto.4tuning.ro/furtun-intercooler-turbo/volvo/c30/furtun-turbo-intercooler-nou-volvo-s40-v50-c30-29819863.html posibil sa fie si alte cauze... ar fi bune si alte indicatii, cu siguranță stie cineva ce ar fi, in cazul ca nu ai rezolvat!
  10. Si eu ma confrunt cu aceeași problemă, curge apa in partea dreapta sus, menționez că nu am trapă.. la Volvo S40 2009, 1.6 eDrive. Nu este de la parbriz, ca am verificat deja..
  11. Lumini extra masina

    Asa cum am promis, uitati cum a iesit... se poare doar ca nu era înnoptat in totalitate, dar se vede oricum...  20180804_210422.mp4
  12. Lumini extra masina

    Acum revin cu precizarea, că am reușit în sfârșit să trag firele (am dat gaura, prin mufa de la portieră) și să montez totul.. arată Super fain. Vii reveni cu video.. 
  13. Lumini extra masina

    Buna tuturor, Astăzi m-am apucat si eu sa montez leduri la portiere.. problema este că nu știu cum să trag firele.. am de montat toata portiera aproape, doar de pe caroseria nu. Exista vre-un contact la mufa din portiera unde pot sa ma conectez? Ar cam fi urgent, ca nu vreau sa remontez si apoi sa demontez.
  14. Bună tuturor, Astăzi, din pacate am intalnit si eu cam aceeași problemă, doar ca eu deja am schimbat tot ce tine de distribuție, dar și cureaua de accesorii. La mine, aveam fructuatii în bord, se aprinsese cele 3 indicatoare: ABS, centura nepusa, Service. Pe lângă astea rămăsesem si fara servo-directie, iar ventilatorul de aer nu mai functioneaza, dar și becurile H7 pentru faza de drum s-au ars. Mentionez ca pana la schimbarea celor enumerate de mai sus, nu am avut nici o problemă! Poate stie cineva de la ce ar putea fi, și daca as putea sa conduc vreo 150km, ca să ajung acasă-service. Va mulțumesc anticipat.
  15. Noxe in habitaclu

    Am revenit pentru ca deja am descoperit cauza, era un injecție, schimbat șaiba și totul e ok! 
  16. Noxe in habitaclu

    Bună dimineața tuturor, Am gasit problema cu fumul in habitaclu si cum se vede din poze, nu stiu daca este vre-un injector sau garnitura de la capacul acela. Eu fac acum distribuția, poate cineva expert îmi poate spune în timp. Va mulțumesc anticipat.
  17. Noxe in habitaclu

    Atunci cred ca e cam greu sa ajung la București..   Până la urmă cred că mă apuc eu de învățat să repar toate Volvo-urile... ținând cont că mă pricep ceva mai mult decât unul care repara o dacia...   
  18. Noxe in habitaclu

    Salutare tuturor, Citind acest tipic, am constatat ca trebuie si eu sa duc S40 1.6 D din 2010 la doctor, dar problema este alta... unde gasesc si eu vre-un mecanic bun si rezonabil in Iasi?
  19. Salut!!!

    Buna, din căutările mele este posibil sa trebuiasca sa schimbi piesa din link-ul de mai jos: https://m.ebay.co.uk/itm/VOLVO-AIR-INTAKE-MANIFOLD-ABSOLUTE-PRESSURE-MAP-SENSOR-T5-T6-D3-D4-D5-2-4-D-2-0/262434996586?fits=Car+Make%3AVolvo%7CModel%3AS40&epid=1042936156&hash=item3d1a58416a:g:y8oAAOSwHLNZS6Ig&_trkparms=gclientid%3DrbQgxFln1vXorkTsFkC0TGKY7riEIiRkm9qvElgDo3NHeKZYN9WYxfLJFmKMSgMS&_trksid=p2489528.m4335.l8656 Oricum, ar trebui să încerce mecanicul sa o rezolve, înainte de a lua una nouă.. asta depinde si la care mecanic te adresezi. Oricum, de-acum cand ai nevoie de ajutor, încearcă să precizez si despre care masina vorbim...ca sa putem sa te ajutam, mai exact! Bafta
  20. Siguranta bricheta?

    Vad va merge foarte bine, momentan am un spliter de bricheta cu 2 iesiri bricheta si 2 usb, si nu am probleme.. folosind in acelasi timp: detectorul radar si incarcare 2 telefoane. 
  21. Siguranta bricheta?

    Am avut si eu aceeași problemă, pot confirma siguranta 45, era de 15 am pus de 20 si e perfect!  Mulțumesc celor care s-au implicat. 
  22. Service volvo Iasi

    Chiar nu se pricepe nimeni la Volvo.. mai exact ma interesează eventual pentru un S40 1,6 din 2011... verificari, reparații și întreținere!