asashy

Membru
  • Content count

    248
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

2 Followers

About asashy

  • Rank
    Pasionat
  • Birthday 03/10/1970

Profile Information

  • Locatie Suceava
  • Auto volvo s 80
  • Fabricatie 2001
  1. Multumesc! Era cat pe ce sa o comit..:))))  
  2. Va salut...Revin dupa cativa ani cu rugamintea de a primi un sfat de la voi..Am vazut in seara asta un volvo 60, an 2005, motor 2000 benzina, volan pe dreapta, cu urmatoarele defectiuni: - martor aprins motor culoare rosie, - martor airbag aprins, - o bataie la motor iar cand scoti capacul de la ulei se accentueaza...asa el merge rotund si la relanti si la accelerare, - turela blocata, - usita rezervor rupta.. Asta asa....la prima vedere..Se merita de achizitionat masina...are 155000 mile la bord, volan pe dreapta!  
  3. Probleme volvo s80

    Bănuiesc că ambele trebuiesc înlocuite! Conducta și furtunul pot să fie și second sau trebuie noi? Pot să încerc să le schimb și eu sau trebuie un mecanic priceput?  
  4. Probleme volvo s80

    Am făcut ceva...nu știu..am demontat ornamentul din jurul schimbătorului și m-am jucat pe acolo...și merge! Am reușit să decuplez schimbătorul(+o baterie de 80 Ah).Am pus în rezervor 5 l benzină și dat la cheie...nimic...După ceva timp observ sub mașină, dreapta spate(volanul pe partea dreaptă), o baltă de benzină! Un ajutor mi-a spus că atunci când pun contactul în poziția II, țâșnește benzină! Vă atașez pozele făcute..la sfârșit poze cu furtunul rupt de care v-am spus! Nu am aflat de la ce este..Dacă mă puteți ajuta cu ceva sfaturi, v-aș fi recunoscător!
  5. Probleme volvo s80

    Buna seara! Am cautat si am gasit intr-adevar la modelele noi cum se poate debloca schimbatorul...nimic insa la modelul meu! Ma poate ajuta cineva cu un sfat macar...chiar daca nu stiti exact? Trebuie sa mut neaparat masina din locul unde este parcata acum..si nu pot!  
  6. Probleme volvo s80

    Din păcate nici membrii volvo nu mai sunt ce au fost cândva...
  7. Probleme volvo s80

    Am pus contactul pe pozitia II, am tinut piciorul pe frana, am schimbat si bateria....nu merge! Culmea ca acum ceva timp puteam schimba lejer dintr-o treapta in alta, fara probleme! Ce este de facut? Sa o dau la dezmembrari pe 400, 500 de euro...nu se merita...masina este inmatriculata in Romania(numai taxa a fost de 1700 de euro)! Ma poate ajuta cineva?
  8. Probleme volvo s80

    Chiar nu stie nimeni?
  9. Probleme volvo s80

    Nu am gasit nimic....am atasat cateva foto...
  10. Probleme volvo s80

    Multumesc! Caut astazi la consola centrala....
  11. Probleme volvo s80

    Am scos ornamentul de la schimbator....nu se vede nici un buton...alte sugestii?
  12. Probleme volvo s80

    Multumesc Midnight Caller..imi puteti da mai multe detalii...chiar desene, pentru a fi mai usor...?
  13. Probleme volvo s80

    Nu mai merge schimbatorul mutat din P in N...Am incercat si cu o baterie de 70 Ah...Sfaturi? Pana la urma stie cineva furtunul acela din dreapta de la ce este?
  14. Probleme volvo s80

    Masina asta imi pune rabdarea la incercare...i-am pus din nou o baterie cu 2 Ah mai putini si iar nu vrea sa mute schimbatorul din P in N! Cred ca vrea dezmembrata !
  15. Probleme volvo s80

    Va salut! Cu schimbatorul am rezolvat..intr-adevar daca nu ai bateria buna, nu merge mutat in alte trepte. Despre furtunul acela de sub masina ma poate ajuta cineva: ce rol are, sa cumpar unul nou, se poate lipi?