ADU1

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ADU1

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie gherla
  • Auto volvo v50
  • Fabricatie 2008
  • Fabricatie 2 0
  1. Volvo V50

    Salut, Azi mi-a aparut aceasta eroare “parkeerhulp service vereist” ce poate sa insemne? Multumesc!
  2. Volvo V50

    Salut, A schimbat egr-ul si aditivul acela, iar acum nu s-a mai oprit si nu au mai aparut nici acele erori. Multumesc frumos de ajutor domnilor!
  3. Volvo V50

    @paunionutz imi poti recomanda un service bun in Jud Cluj? Mersi
  4. Volvo V50

    Salut,mersi fain de ajutor.O sa le spun sa verifice. Ieri a scos mufa de la egr si masina nu s-a mai oprit,insa pe bord au ramas aprinsi martorii de motor, antialunecare si eroare anti skid service vereist. Pe tester tot eroare de egr da.Mi s-a recomandat sa schimb calculatorul de la motor,insa nu cred sa fie aia problema.  
  5. Volvo V50

    Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii in legatura cu problema pe care o am la masina mea. Detin un volvo v50 1.6 diesel  2009,iar saptamana trecuta facand un drum mai lung (aprox 50 km,de obicei folosesc masina doar prin oras) mi s-a oprit masina in mers,a aparut pe bord eroarea "anti skid service vereist" si beculetele de motor si antialunecare pornite si nu a mai pornit masina ( mentionez faptul ca inainte sa se opreasca a aparut pe bord ceva mesaj sa ma parchez-asta imi zicea google translate deoarece e in neerlandeza).Am scos cheia din contact si am inchis masina,constatand ca raman aprinse pozitia fata stanga si pozitia spate dreapta.Dupa aproximativ o jumatate de ora i-am dat cheie si a pornit.Dupa ce am discutat cu un electrician auto, mi s-a sugerat sa vin cu ventilatia oprita,radio si toate ca sa nu consume din baterie si sa pot ajunge acasa cu bine .Am dus-o in service si mi s-a schimbat puntea de diode de pe alternator,crezand ca aia ar fi problema.Masina s-a oprit iar de 2 doua ori.A pus-o pe tester si i-a aparut mesaj de eroare de la egr,insa acel lichid ii arata ca este in limite normale.Cei de la service mi-au spus ca e posibil sa fie calculatorul de la motor. Inainte de problema cu opritul motorului in mers si a erorii cu anti skid service vereist,mi-a mai aparut o eroare "motorsystem service spoed" si un triunghi rosu cu semnul exclamarii in interior.Am fost la tester si mi-a zis ca e posibil sa fie egr-ul(lichidul acela). Sincer nu stiu ce sa mai cred si sa mai fac,va rog mult sa ma ajutati. Cu stima, Adrian Brehar
  6. Buna ziua,

    Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii in legatura cu problema pe care o am la masina mea.

    Detin un volvo v50 1.6 diesel  2009,iar saptamana trecuta facand un drum mai lung (aprox 50 km,de obicei folosesc masina doar prin oras) mi s-a oprit masina in mers,a aparut pe bord eroarea anti skid service required si beculetele de motor si antialunecare pornite si nu a mai pornit masina ( mentionez faptul ca inainte sa se opreasca a aparut pe bord ceva mesaj sa ma parchez-asta imi zicea google translate deoarece e in neerlandeza).Am scos cheia din contact si am inchis masina,constatand ca raman aprinse pozitia fata stanga si pozitia spate dreapta.Dupa aproximativ o jumatate de ora i-am dat cheie si a pornit.Dupa ce am discutat cu un electrician auto, mi s-a sugerat sa vin cu ventilatia oprita,radio si toate ca sa nu consume din baterie si sa pot ajunge acasa cu bine .Am dus-o in service si mi s-a schimbat puntea de diode de pe alternator,crezand ca aia ar fi problema.Masina s-a oprit iar de 2 doua ori.A pus-o pe tester si i-a aparut mesaj de eroare de la egr,insa acel lichid ii arata ca este in limite normale.Cei de la service mi-au spus ca e posibil sa fie calculatorul de la motor.

    Inainte de problema cu opritul motorului in mers si a erorii cu anti skid service,mi-a mai aparut o eroare "motorsystem service spoed" si un triunghi rosu cu semnul exclamarii in interior.Am fost la tester si mi-a zis ca e posibil sa fie egr-ul(lichidul acela).

    Sincer nu stiu ce sa mai cred si sa mai fac,va rog mult sa ma ajutati.

    Cu stima,

    Adrian Brehar