nicolaeflori

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About nicolaeflori

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 08/02/1981

Profile Information

  • Locatie snagov
  • Auto VOLVO 340 DL
  1. vand volvo 340 dl fabr 1989 cu foarte multe piese de schimb

    S-A VANDUT MASINA SI TOATE PIESELE PE CARE LE AVEAM. MULTUMESC
  2. vand volvo 340 dl fabr 1989 cu foarte multe piese de schimb

    Am luat-o pentru sotia mea, la moment cand ceva mai scump nu ne permiteam. Acum, sotia vrea o masinuta mica cu doua usi ca ea merge mai mult in oras si cu volvo nu se prea impaca bine. Pacat, pentru ca masina merege bine.
  3. avem nevoie de Piese volvo 340

    citeste ce am postat eu poate ai nevoie de ceva sau de toate
  4. vand volvo 340 dl fabr 1989 cu foarte multe piese de schimb

    am uitat sa mentionez ca este diesel 1.6 si consuma foarte putin. Cu martori am avut un consum de 4,6 % cu patru persoane in masina si mers de 90 -100km/h acte si taxe la zi.
  5. vand scumpa mea masia volvo 340 dl pentru ca sotia nu vrea sa mearga cu ea iar eu nu mai am timp de ea (masina) sa o bibilesc si sa o tratez cum se cuvine desi am toate piesele de pe alta masina dezmembrata de mine nu doresc sa discut despre preturi pe forum si nici sa fac din forum un nou autovit as vrea doar ca masina sa ajunga la un cunoscator, pasionat volvo. de mantionat ca masina nu mai este noua, dar se tine bine, mai are nevoie de unele reparatii. Mare parte ,aproape tot din piese, le am deja puti la tinichigerie sa zic cate va ore de atentie si putin antifon in unele zone Am urmatoarele piese de rezerva motor imprcabil servo frana si pompa de frana f bune radiator gmv bord timonerie cardan cutie de viteze cu planetare , butuci spate, arcuri si amortizoare bune. stopuri spate far dreapta lampi semnal stanga dreapta trei usi complete cu geam si fata interioara(stg fata spate si dreapta spate) bara fata originala volan,...etc multe minunatii cum am scris mai sus am dezmembrat o masina mai buna ca a mea, f bine intretinuta
  6. sa cumpar un volvo 340 dl din 1989

    Am inceput sa repar la ea. treaba merge destul de greu..... i-am rezolvat kilometrajul.. acum merge.Era o problema la roata nu era de la cablu, mai exact cred ca lipsea ceva de la butuc, oricum am adus un usor tununing si merge am facut o cerere de oferta la Autokarma pentru articulatia fata sa vad ce preturi au. Ma dispera geometria fata, am aratat-o unor prieteni si s-au cam incurcat si ei, unghiul de cadere al rotilor fata e greu de corectat, in cazul meu nu ne dam seama ce a determinat deplasarea rotilor de pe fata in forma ”A”.Rotile fata sunt singura si marea mea problema. orice idee e buna, si verific si eu pe masina. Tot de la roti am si directia grea, si zbomot de rulare destul de pronuntat. Vreau sa o fac sa merg cu ea iarna asta ca am incaltat-o de iarna si consuma impresionabil doar 5%.
  7. sa cumpar un volvo 340 dl din 1989

    L-AM CUMPARAT!?!?! Sunt acum in perioada de acomodare si incepem sa ne cunoastem reciproc. 1.prima problema- curge motorina pe la axul parghiei de acceleratie ,pe partea superioara a pompei de injectie, problema pe care maine sper sa o rezolv la un pompagiu in Ploiesti, cu 50-60 ron cum a zis la telefon. 2.rotile din fata sunt inclinate lateral in forma de ,,A†si incerc sa-mi dau seama de la ce poate fii? bucsi, fivoti??? dc, s-a confruntat cineva cu acest aspect va rog mult........ 3.geamurile pe fata merg extrem de greu- trag cu doua maini sa le deschid si la fel sa le inchid 4.faza lunga ,,nu prevede†merge dor sa dau ,,flash†ca nu ramane pe ea revine la faza scurta 5.frana de mana ,,0†Cert este ca am la dispozitie 2 luni sa o aduc la un stadiu bun ca sa poata sotia circula cu ea, fiind totodata si prima ei masina pe care normal am ales-o eu. sa nu credeti ca ma vait de masina-nici pe departe- e preferata mea dar postez aici si va tin la curen si totodata voi tine cont de sfaturile primite de la cei de pe forum P.S. multumesc mult ,,alexasig†pentru sfaturi!
  8. sa cumpar un volvo 340 dl din 1989

    am gasit sa cumpar un volvo 340 dl din1989 la cineva in bucuresti masina a fost adusa de el din Olanda in 1995 si arata binisor momentan nu am bani de ceva mai scump, ma intreb si va intreb dc merita sa o cumpăr? rog cine este dispus sa ma sfatuiasca va sun si pe mobil dc sunteti de acord luni m-am inteles cu omul sa o iau, practic timpul erstye scurt, la ce sa ma uit, piesele sunt scumpe ?