tudoroprea04

Membru
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About tudoroprea04

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Iasi
  • Auto Volvo S60
  • Fabricatie 2011
  • Auto 2 Toyota Rav4
  • Fabricatie 2 28

Recent Profile Visitors

560 profile views
  1. Service profesionist in Brasov

    La Rasnov, langa Brasov mergeti cu incredere la Flavius Panaite - 0772.048890. Eu am ajuns la el la recomandarea lui Vadim deoarece era oarecum o urgenta si nu aveam cum sa merg pana la Bucuresti. Flavius lucreaza impecabil, service-ul este dotat cu tot ce trebuie inclusiv cu diagnoza Volvo. Bafta!
  2. Suna-i sau scrie in pm ca sa-ti trimita adresa.
  3. Reset t1 si t2

    Se poate modifica din soft sa nu se mai reseteze la fiecare 1000 de km distanta parcursa?
  4. S60,masina premium?

    Referitor la colegul care a initiat topicul: am masina de aprox 5 luni in care am parcurs cca 11.000 km, majoritatea fiind facuti la drum lung, atat in .ro cat si afara in regim de autostrada. Am luat masina la 103.000 km reali, de la un amic, deci excludem posibilitatea unei masini manarite. Pot sa confirm faptul ca uneori schimbatorul scartaie in functie de vreme, ansamblul acela care acopera camerele de la CitySafety este de slaba calitate si pe drum denivelat isi face simtita prezenta iar zgomotul la viteza mare este usor deranjant pentru o masina care a costat cca 33.000 euro. Mai pot aduga si solutiile tehnice pe care le-au adoptat pentru acoperirea diferitelor zone ale capacului portbagajului - acele masti care acopera bratele capacului portbagaj sunt de toata jena. Ma asteptam la mai mult de Volvo. In rest masina e super, comparatia cu Ford Focus mi se pare aiurea. Da, A4 din aceeasi generatie este mai bine construit dar nu as renunta la S60 pentru A4.
  5. Kit distributie - intrebare

    INA si Contitech am folosit timp de 10 ani si 3 distributii la un motor HDI de la PSA si tot asta am montat si acum. Ti-am scris si in privat. 
  6. Enigma fuliei

    Ai rezolvat problema?
  7. volvo s60 ulei + distributie

    Folosesc discuri ATE de 10 ani pe diferite marci/modele. Nu am avut niciodata probleme cu ovalizarea acestora. Pe una dintre masini am deja 110.000 cu ele si sunt ok. Pentru S60 tot ATE am comandat.
  8. Astazi am fost si eu la baieti sa schimb distributia, pompa de apa si filtrele cu uleiul. Totul a fost foarte ok, de la primire pana la efectuarea lucrarii! Oameni sunt extraordinari, dedicati, cu bun simt si cu multa pricepere! Ii recomand cu caldura tuturor celor care doresc un serviciu de calitate!
  9. Un S60 D3 din 2011.
  10. Salut baieti! Abia astept  sa treaca timpul si sa ajung si eu la voi. Pana acum am tinut legatura doar pe mail si a ramas ca ne vedem pe 26.04 imediat ce ma intorc din concediu. Dupa 10 ani in familia PSA cu ale lor HDi am trecut la Volvo. Sper sa fie ok pentru ca am ceva emotii mai ales pentru partea cu servisarea.
  11. XC 60 CHIP TUNING

    Salut! Urmaresc de putin timp forumul deoarece abia am intrat in familia Volvo. Va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva despre cei de la A Team Performance?!
  12. anvelope dimensiuni

    Salut! Am observat si eu ca in cartea masinii sunt trecut doua tipuri de dimensiuni pe 17. Eu am cumparat masina cu anvelopele originale 235/45/17 dar fiind uzate am decis sa le schimb si am ales Michelin Primacy4 cu aceeasi dimensiune. Jantele sunt NJORD 17 sau ceva de genul acesta...