catacore

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About catacore

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Hunedoara
  • Auto XC90
  • Fabricatie 2008
  • Fabricatie 2 0
  1. Foarte interesant! Dupa ce am incercat, fara succes, sa apelez la serviciile de service Volvo din Timisoara (preturi de porc) si Cluj (la ambele discutiile s-au oprit cand le-am cerut sa-mi faca programarea), le-am scris si celor din Szeged, doar am citit numai de bine aici - de unde si surpriza ca, dupa ce le-am trimis si VIN-ul, nu mi-au mai raspuns nimic (mailul "de intampinare" pe 1 mai, VIN-ul pe 4 mai, le-am mai trimis un email si pe 16 mai sa-i intreb daca au primit VIN-ul - la ora aia aveam deja programarea pentru SwedeTech).  Eu NU pot sa recomand asa un service, chiar daca au sucuri! Asa ca, din punctul meu de vedere, si raspunzand la intrebarea din titlul topicului, noi avem deja asa ceva
  2. CFE Can Extender

    Mi-am luat si eu jucaria asta, si am activat drl pe proiectoare. Insa de doua zile caut "directive EU" sa aflu daca e legal de folosit proiectoarele de ceata ca DRL si nu gasesc nimic concret. La noi ca la noi, insa nu as vrea sa am surprize (amenzi) prin alte tari, Voi stiti daca-s legale sau nu? CFE nu e "legat" de masina prin VIN.   
  3. Montare sistem audio-video "RSE-like"

    Salut, Ca sa nu mai deschid alt topic, intreb si eu aici: exista (voi ce folositi) vreun suport pentru tableta care sa se poata prinde pe tetierele "mai deosebite" dela Volvo? Toate suporturile pe care le-am gasit se prind pe cele doua "bare" pe care le au 99% dintre tetierele masinilor, insa la Volvo stim ca e diferit...... @Dinoco: am vazut ca ziceai de ceva "suport husa", poti sa-mi dai detalii?
  4. CFE Can Extender

    Ei, si-a mai luat cineva, intre timp, acest CFE? Pe mine tare ma tenteaza, insa citind topicul am vazut ca initiatotul zicea ca acest CFE este "legat" de VIN-ul masinii, in timp ce pe volvotech, la CFE-classic ei zic: " The CFE can be used in any supported Volvo, and is not bound to the particular Volvo it was originally bought for. " La CFE Plus nu zice nimic de genul asta. Iar pretul a ajuns la 265 E. As fi curios daca mai sunt utilizatori de CFE si cat de util li se pare (in afara de partea cu incalzirea, care la masina mea nu se aplica).    
  5. Interval schimbare distributie

    Nu stiu daca ai dreptate , fiindca preturile pe care le-am primit dela Cluj se apropie de ale tale, de mai sus (kit distributie 920 ron, pompa apa 825 ron, manopera kit 468 ron, manopera pompa apa 117 ron --> total 2330 ron). Diferenta Tm vs Cj pentru schimb distributie + revizie (uleiuri si filtre) este de 7124 ron vs 5459 ron. E o mica nebunie aici?? Cand am fost cu masina in service, la Tm (inainte sa o cumpar), am citit (cu groaza) pe perete tariful pentru ora de service: 222 ron + tva. Si totusi mi-am cumparat Volvo  Dela Tm nu am desfasuratorul de lucrari (pe ore), insa dela Cj am, adunate, 12.6 ore. Iar pretul este de 1972.2 ron, deci 156 ron/ora (cu tva). Asadar, Banatu-i fruncea la preturi!   P.S. Chiar ma gandisem, cand am aflat preturile, sa deschid asa un topic aici "despre service-uri - preturi si servicii".  
  6. Interval schimbare distributie

    Eu am primit o oferta de pret pentru kit distributie dela Volvo Timisoara, pentru XC90 MY2008. 4172 ron cu manopera.
  7. telefon/bluetooth XC90

    Are line in utilajul. M-am uitat pe emag cam la toate produsele de gen, intre 150 si 400 ron, si nimic nu m-a convins (in afara de acel Jabra la care am pus link). Asta doar bazat pe review-urile utilizatorilor si pe preferintele mele de utilizare (adica eu nu o sa fac steaming depe telefon, prefer sa ascult CD-uri -astfel ca optiunea sa stau cu sistemul audio pe line in nu-mi surade). Ideal ar fi un sistem BT integrat cu sistemul audio, insa nu cred ca-s dispus sa bag atatia bani in treaba asta, pina la urma. Probabil o sa incerc acel Jabra..... Merci de raspunsuri!    
  8. telefon/bluetooth XC90

    Ramane, deci, varianta blu-shtutz. Acuma, stau si ma intreb daca are vreun sens sa ma gandesc la acel kit Parrot.....    
  9. telefon/bluetooth XC90

    Salutare, Acum, ca m-am prezentat, sar direct la domniile voastre cu intrebari: imi place foarte optiunea de hands-free pentru mobil, insa al meu XC90 are doar telefon "normal". Dupa ce am citit manualul tot n-am inteles daca, dupa ce ,eventual, obtin un card SIM "dublat" pe numarul meu dela operatorul de telefonie mobila, si il introduc in locasul din bordul masinii, pot vorbi fara sa ridic acel telefon din cotiera (adica vorbit in acel microfon care, zice cartea, se afla in plafon, deasupra locului soferului, si auzit in boxele masinii). Aveti voi idee daca e posibila varianta asta, sau nu? Iar ca optiune BT "curata", se poate instala acest kit , sau e preferabila o metoda mai ieftina si portabila, gen Jabra? 
  10. Bine (ca) v-am gasit !

    Multumesc de primire!   Pe XC90 l-am condus doar vreo 200 km, la intoarcerea dela vanzator (cumparat din TM) si ceva prin oras. Practic, am trecut dela starea de "masina asta nu-mi spune nimic" (senzatia din timpul drive-testului, ca pasager) la un inceput de ..... love   (dupa cei 200 km mentionati). Atata doar ca am parcat masina in garaj si am plecat de acasa  (la lucru), astfel ca deja mi-e dor de ea  . Partea buna e ca, cred eu, m-am obisnuit usor cu cutia automata, nu a trebuit sa-mi leg piciorul stang de portiera. Am "apasat" doar de doua ori ambreiajul, pe franare (deci dreptul ocupa deja pedala de frana), de frica sa nu-mi moara motorul .   Comparatia cu Land Cruiser-ul e greu de facut, sunt masini din generatii diferite, in plus pe LC il pregatisem de off-road (ceea ce n-a prea vazut, e drept). Daca ar fi sa zic un singur lucru care le deosebeste pe cele doua fiare, e ca XC90 e muuuult mai civilizata, ca masina.   Spor in toate!
  11. Salutare,  Si bine v-am gasit! Vin depe o Toyota Land Cruiser din 2001, actual proaspat posesor de XC90 din 2008 / 2.4 l diesel / 185 CP / 205k km / cutie automata 6 trepte. Si da!, deja am intrebari pentru voi  !!