Sharky

Membru
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Sharky

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40 1.6D
  • Fabricatie 2009
  • Fabricatie 2 0
  1. O nouă poveste începe

    Sa o stapanesti sanatos, este o masina foarte frumoasa. Ai facut o alegere excelenta cu combinatia de culori.
  2. Oglinda de S40 un mare mister

    Oglinda este doar incalzita si reglaj electric. Nu este si rabatabila electric.
  3. Va salut, in urma cu ceva vreme mi-a cazut sticla de la oglinda jos, desprinzandu-se. Astazi am fost sa comand alta oglinga, preturile variau de la 70 lei pana la 110 lei. A comandat baiatul de la piese auto 3 modele si nu se potriveste niciuna. Cica nu ar corespunde codurile cu oglinzile, acum nu stiu ce sa zic. De unde pot cumpara oglinda de pe partea dreapta? Adica sticla propriu-zisa cu incalzire. Masina este din 2008 motorul 1.6 d 109 cai.   Va multumesc!
  4. Sa il stapanesti sanatos, bine ai venit in familia Volvo 
  5.             Exact ce au spus si colegii.. daca o folosesti mai mult prin oras alege varianta pe benzina. Eu detin 1.6 d 109 cai din 2009 (DIESEL) . Are suficienta putere pentru depasiri etc, dar trebuie sa fi constient totusi cu acceleratia pentru ca nu simti viteza si te trezesti ca ajungi foarte usor la 150-160 km/h.
  6. O mica/mare problema!

    In ce zona auzi de la volan ca trage aer fals?
  7. Pentru ce atata contradictie si cearta? Fiecare are propria parere, ne convine sau nu trebuie sa le acceptam. Cum e si vorba aia "niciun deget de la o mana nu seamana unul cu altul" ce sa mai zici de oameni? Fiecare are dreptul sa isi exprime opinia iar domnul care a deschis acest topic isi filtreaza parerile si opiniile primite de la fiecare in pare pentru a lua o decizie. Acestea fiind spuse.. va recomand sa va linistiti pentru ca deaia ies fire albe si imbatraniti :))
  8. Consum curent

    Aveam nevoie de masina si am preferat sa il cumpar din cel mai apropiat loc.
  9. Consum curent

    Tot de 150 aveam. Pretul alternatorului Denso 150 cod :DAN 930 a fost 660 lei
  10. Consum curent

    Update Am schimbat alternatorul tot cu Denso de 150. Zgomotul a disparut, iar acum poti tine mana pe el, nu mai este asa fierbinte.
  11. Sunet motor diesel Volvo S40

    Dar o diagnoza ai facut? ti-a dat presiune crescuta, scazuta in rampa? Si eu am avut problema asta de limp mode fara mesaj in bord si pe diagnoza aveam presiune scazuta in rampa.
  12. Consum curent

    Multumesc pentru sfaturi Dumi81, o sa cumpar un alternator de la bosh. Poate acelea sunt mai de doamne ajuta.
  13. Consum curent

    Va salut dragi colegi. O intrebare am si eu. Detin un s40 2009 1.6d 109 cp. A inceput sa se incalzeasca foarte tare alternatorul avand si un zgomot, mai exact un fluierat. Am masurat consumul de curent cu motorul in relanti (avand faza scurta pornita si aeroterma pornita undeva la 2 liniute) si avea undeva la 50A. Cand luam viraj stanga dreapta crestea cu 10-12A, deci un total de 60-62 A. Este normal consumul asta de energie? sau e putin cam mult? Tin sa specific ca acel fluierat al alternatorului se aude cand accelerez foarte usor incalzindu-se foarte tare. Multumesc frumos si un paste fericit va doresc tuturor!
  14. Eu cred ca este deteriorat datorita vechimii, plus ca acolo este si "indoitura" furtunului.