B 15 GTD

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

2 Followers

About B 15 GTD

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/30/1983

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 2004
  1. Va multumesc pentru informatii. Codul trebuie sa fie in cartea de utilizator? Multumesc Andu G(frumos 954 sa te bucuri de el fara incidente)
  2. Salut, Va multumesc la toti pentru aceste informatii sunteti foarte draguti. Nu vreau sa o fac in garaj sau pe trotuar dar nici nu vreau sa platesc pentru acelasi serviciu cu 600-700 de lei in plus doar pentru ca scrie VOLVO la intrare si ma enerveaza la culmea ca nu ma lasa sa stau langa masina. Sunt Agent de vanzari si am fost cu masinile de la companie la diverse service-uri si nu sunt profesionisti( fac foarte multe magarii) Exp La FORD COLINA MOTORS masina este o autoutilitara de 3,5T trebuia facuta revizia la 25000KM sau un an(masina avea atunci pe bord 13000KM si nu au schimbat nimic (ulei+filtre) doar au pus un pic de ulei pe langa joja si au sters filtrele de praf. Eu initial imi las semne pe filtre si BINGO aceleasi filtre pe masina. Am facut reclamatie si nu s-a intamplat nimic, nu au schimbat nici macar filtrul de aer. Firma unde lucrez eu a platit pentru curatarea filtrelor de praf 950 de lei. La Hyundai la fel, mecanici vand ulei si filtre pe sub mana, de unde?(de la un client care nu a beneficiat de acel ulei decat prin factura),plus la un Santa Fe nou au schimbat filtrul de polen si dupa ce am plecat cu masina a inceput sa curga apa de sub bord,sunt multi practicanti si cred ca au atins o conducta de la AC. Nu sunt zgarcit si vreau sa stiu eu unde sunt filtrele ca sa pot urmari schimbul lor. Mecanicul de care vorbesc este un om foarte cumsecade dar este de moda mai veche, se pricepe foarte bine la mecanica isi da seama foarte repede de problemele mecanice ale masinii si stie si el sa schimbe filtrele. Vroiam sa stiu eu ca sa ii indic locatia lor si sa nu bajbaie pe langa ea. Inca o data va multumesc pentru informatii. Cu respect Nita Alex PS ca sa schimb bateria se urmeaza o anumita procedura ca sa nu stic ceva pe la electronica(are 6 ani bateria si merita una noua)
  3. Buna ziua, Ma numesc Nita Alexandru si recent am achizitionat un Volvo S40 fabricat in 2004. Este masina nasului meu de la serviciu si am cumparat-o de la compania lui cand le-au scos la vanzare. La 81400KM s-a efectuat ITP+schimbul normal de consumabile+discuri de frana+DISTRIBUTIA. Acum masina are 91200KM si s-a aprins martorul SERVICE,nu ma mai deplasez cu masina ca sa nu depasesc numarul de KM. Sunt un simplu angajat si nu imi permit sa fac revizia la Reprezentanta Volvo, am sunat acolo si mi-au spus ca costa 1300 de lei revizia, daca o sa am probleme mai grave sau mecanice am sa merg la ei dar pentru un schimb de ulei+filtre am sa il fac la o cunostinta care este mecanic si unde reparam toate masinile de la serviciu. Uleiul pe care il are acum masina este Castrol SLX 5W30 si intentionez sa adaug acelasi ulei, m-am uitat prin oras si costa Uleiul+Filtru Ulei+Filtru Aer+Filtru Motorina+Filtru Particule cu Carbon = aproximativ 600 de lei(foarte acceptabil) Ideea este ca nu ma descurc cu programul Vadis si nu stiu cum sa ii arat mecanicului unde sunt localizate filtrele, mai ales cel de particule. Va multumesc si astept orice sfat sau parere. Daca se poate si are cineva un manual in format PDF pentru aceasta masina sau stie unde sunt localizate. Motorul este RENAULT D4192T3si dezvolta 85 de Kw Cu respect Nita Alex