petre ciurel

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About petre ciurel

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/14/1972

Profile Information

  • Locatie drobeta turnu severin
  • Auto volvo xc 90 d5 2003
  1. problema cu frinele

    Desi pare bizar, se poate bloca si din cauza furtunului racord de la conducta la etrier. E din cauciuc iar din cauza ,,imbatranirii,, 2003,a presiunii si a lichidului de frana e posibil ca in interior sa se desprinda bucati din el si sa blocheze depresurizarea etrierului dupa luarea piciorului de pe frana. Adica functioneaza ca o supapa de sens. Eu am patit-o dar la o alta masina ..un ford.. Daca vrei sa te convingi inainte de a cumpara alte furtune ,ca sigur sunt la set, schimba-le intre ele ..stanga -dreapta si asa afli sigur daca e furtunul... bafta.
  2. XC 90 soft computer bord ?

    Acum am vazut. Scuze ,inca nu sunt familiarizat cu forumul. Sunt nou printre voi.
  3. XC 90 soft computer bord ?

    E ok 100 euro. As vrea sa vezi si tu masina ,bordul ...ca mai am si alte probleme cu senzorul de acc. laterala. l-am gasit in apa si cred ca ......s-a dus. e demontat in momentul asta merg fara el . Cum putem sa ne vedem si unde ? un tel...? mail..? EU petreciurel@yahoo.com si 0731009944. Mersi mult.
  4. XC 90 soft computer bord ?

    Am incercat cu varianta din dezmembrari dar din 5 borduri nu a mers niciunul ,desi mufele erau la fel, acelasi nr de pini. Acum intreb ,ca nu stiu care este adevarul ..se poate resofta si adapta unul ,,second ,, pt masina mea ? sau ce ar trebui sa fac in afara de varianta bord nou ca ma ..omoara.. astia de la volvo cu preturile lor.
  5. XC 90 soft computer bord ?

    ...va salut pe toti. Am un xc 90 motor d5 2003 si am probleme cu ,,bordul,,.nu mai indica absolut nimic in acest moment.A inceput mai intai sa mearga ceasul continuu ca si cum vrei sa il reglezi,apoi se stingea si se aprindea tot bordul si dupa cam 2 luni s-a stins de tot si asa a ramas.Cei de la volvo mi-au ..recomandat.. in stilul lor sa schimb bordul pt ca s-a dus softul si alt soft nu se poate instala decat pe bord nou . Nu stiu care e adevarul. MA POATE AJUTA CINEVA CU O ALTA VARIANTA? (mai ieftina)