javer

Membru
  • Content count

    81
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

3 Followers

About javer

  • Rank
    Junior
  • Birthday 06/27/1979

Profile Information

  • Locatie MEDGIDIA
  • Auto v40
  • Fabricatie 2003
  • Auto 2 Skoda Fabia
  • Fabricatie 2 2007
  1. Probleme AC v40 1.9

    Rezolvat momentan. Am spalat bine intre radiatoare si nu mai incalzeste.
  2. problema aeroterma .........

    Aeroterma se scoate usor?Si cam unde ar fi pozitionata?
  3. Salutare, In primavara a aparut problema cu aerul conditionat si anume : cand este pornit ac-ul fie pe manual sau automat creste temperatura la apa , la inceput un pic mai mult de 90 iar acum aproape la rosu.Compresorul cupleaza si decupleaza la intervale de 30 secunde probabil ca creste presiunea foarte mult in instalatie.Am observat ca Ventilatorul trece la treapta 2 dar in fata la ventilatorul de ac nu se simte ca trage aer.Ca rezolvare se poate cumva monta inca un ventilator in fata(de opel sa altceva ) sa ajute la racirea freonului? Ce imi recomandati? Masina este un v40 din 2004 motor 1.9 115cp
  4. Am rezolvat problema. Deasupra turbinei este o piesa neagra in care intra furtunele de vacum(actuator turbo suflanta). Schimbat si masina mere ok.
  5. Le am pus corect. Am facut proba cu mufa de alimentare de la vacum scoasa si nu se simte nici o schimbare
  6. Salutare,am un volvo v40 1.9 115 cp 2004 si am aceeasi problema ca si dj_kko2000. Am curatat turbina , admisie ,furtune.. si dupa ce am montat totul la loc masina nu mai trage.Am observat ca supapa de pe turbina nu salta bratul sa deschida paletii.Am dat jos pompa vacum am masurat bobina si am suflat-o dar nu sa modificat nimic.In partea de sus am observat ca este capsulata si nu am indraznit sa o desfac.Daca stie cinva rezolvarea va rog sa imi dati si mie de veste.
  7. probleme turbina

    o sa merg sa fac mai fac un test debitmetru nu l am schimbat
  8. probleme turbina

    Motor 1.9 dci 116cp La turbina nu m am uitat ce cod are... Pana sa apara problema cu turatia acul turometrului statea intre 800 si 900 tur. Acum coboara la 700 dupa cateva fluctuatii apoi iar se tureaza singura.... Instalatia mi au spus de la service ca au curatat o Problema turatiei nu mi au rezolvat o 3 service uri ba mai mult am schimbat o supapa..am pus tester De 3 ori si dau din umeri.
  9. Salut, Acu 2 luni mi a picat turbina si am inlocuito cu una sh.Dupa ce am schimbato masina nu a mai mers la fel.Mult fum negru si un fluierat la accelerare plus mai obosita.Ce pot face in acest caz.Mentionez ca inainte sa pice turbina masina se tura singura frecvent si acul turometrului statea undeva la 700 tur.Si acum face la fel plus problema cu turbina.
  10. Probleme motor v40

    pai da au pu testerul Am fost si la alt service si mi au spus ca sunt de vina bujiile Le au schimbat insa dupa ce am plecat cu masina am constatat ca nu sa schimbat nimic ba mai rau acum porneste mai greu masina. Acum dimineata cand pornesc motorul face ca si cand a r merge in 3 pistoane si se accelereaza cu intreruperi.Asta pana se incalzeste motorul apoi cand o las pe liber cand urca la 800-900 cand coboara la 600-700 si nu merge rotund are intreruperi.
  11. Probleme motor v40

    Am fost la service si mi au spus ca 80% este de la senzorul de la pedala de acceleratie dar nu mi poate garanta ca nu trebuie sa schimbe si altceva... O sa merg si la alt service sa aflu si alta parere.
  12. Salutare, Au inceput iar problemele cu a l meu v40 1.9-2004 Cred ca mai bine de o luna se tureaza singurica cand si candcam pana 1000 turatii , dupa ce merg mai mult timp cu ea apare problema mai des. Saptamana trecuta a inceputa aparut alta problema la relanti turometrul nu se ridica mai mult de 600/700 turatii Mentionez ca a aparut la 2 zile dupa o ploaie zdravana cand am trecut pe o straduta unde se acumulase apa ca de 20-30cm. Vroiam sa stiu daca cumva problema cu turatia a aparut de la contactul cu apa sau este urmare a problemei mai vechi cu oscilatia turatiei si care a r fi rezolvarea
  13. probleme pozitii volvo v40

    Verific firele
  14. Salutare, Am de ceva vreme probleme cu pozitiile laterale.De fapt nu se aprind deloc nici macar nu ajunge tensiune. Nu stiu nici macar care este siguranta.Am verificat toate sigurantele si sunt ok.Stiu ca a r trebuii sa se aprinda odata cu faza scurta. Ce altceva pot sa mai verific
  15. Zgomot ciudat la v40

    Astazi merg sa verific pompa si rolele