darius_x

Membru
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About darius_x

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 06/24/1985

Contact Methods

  • Website URL http://nu

Profile Information

  • Locatie cluj napoca
  • Auto ford focus 2
  1. poti sa dai mai multe detalii despre starea lor. cam cat ar mai fi transportul pina in Buc. as fi interesat. pretul e pentru amandoua banuiesc. trebuiesc indreptate, ceva ?

  2. Furturi oglinzi

    nu fac "baietii" stoc, aia fura la comanda!
  3. Accident cu noul S60

    Imi cer scuze, se pare ca pe forumul volvo doar se lauda marca......miii de scuze, nu mi mai bag nasul in alte topicuri, nu am spus ca e mai bun Fordu, nici nu se compara, din cate stiu eu volvo e marca premium.....nu stiu ce ati vazut d-voastra de lauda! PS din 2008 era dar nu model SUA
  4. Accident cu noul S60

    Deci sa inteleg ca noul s60 are doar senzori de impact frontali???...nasol foarte tare.......am avut si eu un accident din pacate si nu as dori la nimeni sa pateasca ce am patit eu...m am rasturnat cu masina la aproximativ 100 km/h si s-a rostogolit de 8-9 ori intr-o propastie, masina avea si airbaguri laterale si frontale si cortina si totusi nu au sarit nici unul, iar in cazul meu a fost mai bine asa desi plafonul s-a distrus de tot de imi erau indoite tetierele de la scaune.........masina nu avea senzori de rostogolire deaceea nu au sarit airbagurile din cortina si cele laterale....iar senzorii pt impact lateral erau la baza stalpilor centrali (zona in care masina nu a suferit soc), fata nu era lovita deloc (nu au sarit airbagurile din bord) ....computerul masinii nu a considerat ca e necesar sa declanseze airbagurile pt a-mi salva viata, probabil daca sareau era mai rau! In concluzie nu mi se pare normal sa sara airbagurile laterale la un impact frontal mediu, ...in plus s-a mai accidentat si soferul dupa ce ca au sarit toate airbagurile!....Imi cer scuze daca prin lipsa mea de informatie jignesc pe cineva (probabil la noul s60 sunt setate sa sara toate airbagurile odata???)
  5. Accident cu noul S60

    clar numai soferul poate fi vinovat, dar calculatorul de airbaguri al masinii a functionat DEFECTUOS, de la un accident minor au sarit toate airbagurile(frontale,laterale,cortina stg+dreapta)wtf? deci e cam dauna totala masina.......sau asa e la noul s60? .... pai in cazul asta te poti astepta sa dai intr-o groapa mai adanca si sa te alegi cu dauna de cateva mii de euro ce naiba?