• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

contdezactivat

Membru
 • Content count

  3,737
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

612 Best

About contdezactivat

 • Rank
  VOLVOVAN

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie -------
 • Auto ----
 • Fabricatie 1991

Recent Profile Visitors

11,746 profile views
 1. Am trecut la RWD

  Va multumesc pentru timpul petrecut impreuna! A fost o relatie cu suisuri si coborasuri dar cel mai important sunt experientele ce le-am impartasit impreuna in acesti multi ani. Decizia mea nu are de a face cu nimic si nimeni. In fapt, a fost luata acum mult timp... Retragerea mea de pe forum, nu inseamna ca nu mai putem vorbi. Va raman in continuare la dispozitie cu orice imi sta in putinta. Toate cele bune si... la revedere! Rog inchiderea topicului.
 2. Asigurari scumpe

  Doar ca diferenta de atitudine, ce inseamna respect si normalitate la altii... In UK, un badge castigat la concursurile de "frumusete" poate face diferenta dintre write-off si reparatie. Tare as vrea sa vad si la noi asa asiguratori. L.E. In cazul din poza, asiguratorul a luat in discutie sa verifice daca e singurul model culoare purpurie din UK. SF
 3. Ambreiaj Volvo 460GLE

  Se departeaza cutia. E loc. Si la reprezentanta si la alt service, asa s-a procedat. Nu s-a dat jos motor sau cutie. P.S. Nu cumpara tu piesa, lasa service-ul sa o aduca. In caz de probleme sa nu aibe ocazia sa dea vina pe piesa adusa de tine. Cere acte si garantia semnata.
 4. Ce muzică?

  Terapie. Deparaziteaza antena!
 5. Ambreiaj Volvo 460GLE

  Nu se da jos nici cutia, nici motorul. Spor
 6. Ajutor pentru un Volvist

 7. youtube & more...

  Asa sau 1234... se trece cand km exacti nu sunt cunoscuti ori sunt irelevanti. Dar e posibil sa fie si cat scrie acolo.
 8. Despre rentabilitatea unui VOLVO

  Si la mine au mai scazut costurile cu aproximativ o miime. Am luat 100EU pe ea la vanzare. )))
 9. topic la biiiiiiizzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaa

  Pana ajunge in RO... mai dureaza. Servicul a inceput prima oara in Suedia, acum 3-4 ani, cu planuri de extindere catre celelalte piete importante.
 10. Ajutor pentru un Volvist

  Cred ca esti o raritate. Sa te pui in pielea unui om de culoare de varsta lui, care locuieste in USA... si mai si conduce un Volvo, pentru noi (natia noastra) care vedem numai conspiratii si nemerit peste tot, e peste asteptari. Probabil au fost mai multi care au donat si au dorit sa ramana anonimi dar pana la urma, in ciuda vorbelor intelepte, si cu o floare se face primavara. Cel mai frumos din toata treaba asta e ca a primit si ceva propuneri de joburi, ca pana la urma, undita sa primesti e cel mai important. Pestii vor veni. Nu trebuie sa uitam puterea de a face bine, neconditionat. La rau, suntem experti.
 11. Dezmembrari pe forum

  Stil suedez, e orgie la sauna.
 12. Ajutor pentru un Volvist

  Sal Daca stiti cine e omul sau doar acum aflati... este vorba despre un ajutor pentru un om de ajutor. Informatii in link: https://www.gofundme.com/hohggg/ A venit via FCP Euro pe facebook.
 13. Dezmembrari pe forum

  ...Pentru dezmembrari. )))
 14. Proiect tuning S70 2.5T Motronic 4.4

  Interesant colierul. Am simtit nevoia la un momentdat dar nu stiam ca exista. Eu credeam ca dublu se refera la varianta cu un cerc suplimentar, prins cu niste cleme de cel de sus care strange... un cerc vine peste furtun si unu pe dedesubt. Nu gasesc poza dar cred ca e posibil sa fie destul de comun pe Volvo.
 15. Modificare suspensie S80

  Pentru inceput poti folosi adaosuri de cauciuc bagate sub arc. E mai simplu si mai ieftin ca sa faci o proba, sa vezi daca iti place sau nu. A mea e aproape ca in poza aia dar bratele nu au trebuit schimbate. Ce mai trebuie luat in calcul: - unghiul de cadere al rotii va trebui corectat; la ridicare 4-5 cm roata se duce spre interior si e posibil ca reglajul ei sa nu duca atat. Exista niste suruburi speciale de la Monroe parca, care iti permit un reglaj mai mare, deci se rezolva. - dupa ce o ridici, unele articulatii vor sta tensionate in bucsi, iar acolo unde e bucsa fixa se va distruge. Trebuiesc slabite articulatiile respective si se repozitioneaza bucsile.