dannnyx77

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dannnyx77

  1. Update harti

    Deși initial mi-au spus ca durează vreo 3-4 ore, de fapt a durat cam o ora. Adică e în 2 etape, prima data rulează un soft ca să treaca de securitate, vreo 15 min, apoi update-ul propriu-zis cam 30 de min. Apoi vreo 45 de minute de așteptat factura. 
  2. Update harti

    Salut, da, e cu trip statistics.
  3. Update harti

    Am făcut update la ICM la Primus, vreo 200 de lei. Am descarcat hărțile de pe Site-ul Volvo, urmează sa le instalez. Sunt gratuite. 
  4. VIDA-DICE...?

    Salutare!  Am și eu câteva întrebări legate de vida dice. Vreau sa cumpăr o diagnoza ca să ii pot da câte un reset cutiei din când în când. Din câte am citit, se poate face asta, nu? TCM-ului i-a fost făcut update de soft de curând la Primus. La fel și Icm-ului. Le mai vede diagnoza?  Dacă da, poate îmi spuneți de unde pot lua o diagnoza funcțională, sa fie ok. În afara de ebay.  Mașina e XC60 din 2012, D3. Merci mult! 
  5. Salutare!  De azi sunt posesorul unu XC60 fin 2012, 2.4 awd, automata.  Am rugămintea să-mi recomandați un service bun în Ploiești sau Brașov. Midnight Caller, vad ca sunteți foarte apreciați. Cred  ca la voi vin pana la urma, dacă nu am alternative mai aproape de Sinaia..