xc90awd

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About xc90awd

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 11/13/1977

Profile Information

  • Locatie satu-mare / roma
  • Auto volvo xc90d5awd
  1. ambreaj lichid de frina xc 90

    salutare tuturor am o problema cu masina mea ,care este un xc 90 d5 din 2006 ,de vreo o luna a inceput sa piarda lichidul de frina si nu stiu sigur care este cauza ,vas multumi daca cineva ar putea sa ma ajute ..deci problema este in felul urmator :mia aparut mesaj pe compiuterul de bord nivel lichid de frine scazut ,mam dus la mecanic si mia spus sa-l complectam si daca scade sa revin ca sa verifice .dupa 2 , 3 saptamini a scazut iar si mam dus la mecanic care a ridicat masina pe rampa sa vada ce are si mia spus ca ar fi rulmentul de la ambreaj care aici (eu sint in Italia )costa cca.200E + manopera si uleiul din cutie + licid de frine tot impreuna 1000E. as vrea sa stiu daca la cineva sa intiplat ceva asemanator si cum a rezolvat si cit ar costa in RO. aceasta lucrare .mecanicul mia mai spus ca nu ar fi neaparat o problema urgenta (grava) si ca pot circula si asa dar sa nu las sa scada prea mult nivelul lichidului ca sa primeasca aer .va multumesc pt.orice sfat .ciao !
  2. Compatibilităţi între modele

    va multumesc pt raspunsuri ce pot sa va spun este ca cercurile cu care vreau sa le schimb au aceias masura 235/65/r17 .Vroiam sa stiu daca se potrivesc si ma refer aici la prezoane. va multumesc anca o data . Ciao.
  3. Compatibilităţi între modele

    Salut toti membri , as vrea sa stiu daca se po tschimba antre ele gentile de la un xc90 si un xc60 . va multumesc .
  4. ulei motor xc 90 d5

    salutare tuturor as vrea sa va antreb ce tip de ulei ieste cel mai indicat penru motorul de pe masina mea si ce se poate antampla daca mecanicul nu baga cel care este recomandat de VOLVO??? masina mea are un motor d5 185hp cu filtru de particule . va multumesc anticipat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. membru nou

    da sorine dar de unde stiitu ca eram la dispoli?????
  6. salut,mersi pt informatii. eu acum sunt in italia dar daca merg acasa de craciun am sa te contactez eu. ciao

  7. Salut.

    Pretul pentru XC 90-ul tau, ar fi de 350 RON daca vrei spatele masinii (portiere spate, gemuletele de pe usi , geamurile alea ficxe lipite de pe spate si luneta) sau 450 RON daca doresti intreaga masina.La montaj NU se demonteaza geamurile de pe masina, folia este americana si de foarte buna calitate, montajul este profesional iar omologarea este valabila in UE. Tel.0751.071.073.Te ...

  8. salutare adi sant xc90awd si sant din SM as vrea sa stiu unde si cat mar costa sa pun folie pe masina mea ?????? multumesc

  9. membru nou

    nu va suparati dacu nu reusesc sa va trimit mai multe foto dar nu sant mare magician al pcului
  10. membru nou

  11. membru nou

    aceasta este masina mea pozele leam facut pe o plaja la malul marii nu departe de Roma
  12. va multumesc pt bun venit, o sa fac poze cu masinuta mea