NicuCJ

Membru
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About NicuCJ

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Cluj
  • Auto Volvo XC60
  • Fabricatie 2018
  • Fabricatie 2 0
  1. reprezentanta sau service si mentenata

    Salut. Autoworld - reprezentanță Volvo sau Bravo Auto ( service specializat pe Volvo) str Plevnei 
  2. S90 Benzina

    La 95% în oraș cumpără T5, dieselul îl omori cu traficul din Cluj. 
  3. Probleme s90d5

    Pfff, ți-a făcut un deviz? Cât te costă? Mai cere o părere înainte, eu sunt din Cluj dar am înțeles că sunt două service-uri dedicate Volvo în București, BG Motors și Swedetch. 
  4. Zgomot oprire motor Volvo XC 60

    In Cluj, avem un service bun pe Volvo, dacă mă duc la reprezentanță trebuie să mai fac ceva bani cu capra și plugușorul :))) no offence :)). Acum dimineață nu s-a mai auzit țiuitul :)) voi urmări mai atent și în perioada următoare. 
  5. Zgomot oprire motor Volvo XC 60

    Salut, și eu am același țiuit când opresc motorul, 2-3 secunde. A apărut doar acum cu sezonul rece, mașina o am din vară, același model D4 2018. După sărbători mă duc să-mi schimb plăcuțele și le spun să investigheze bine. 
  6. Schimbă scaunul pe asigurare dacă poți, dacă aveți scaun de copil, și acela. 
  7. Waze pe ecranul de navigație

    Posibil, în anul 2017 s-au produs ambele generații . Ar trebui modificat puțin titlu rubricii, să se precizeze model 2018. 
  8. Waze pe ecranul de navigație

    Da, prin Android Auto, conectezi telefonul prin cablu usb la mașină, găsești mufa în cotieră, și se deschide automat Waze-ul. 
  9. Sfat achizitie XC60

    Salut, referitor cum să cauți mașina, poți să te uiți și pe mobile.de, să mergi după ea în Germania sau altă țară, dar cu condiția să te pricepi sau să mergi cu cineva care a mai adus mașini, procedura nu e tocmai simplă, și pe acolo sunt parcuri auto de samsari albanezi, turci, etc. Eu recomand două variante, fie ai noroc chior și găsești masina la un cunoscut, cum am luat eu XC 60 2018 D4, sau apelezi la un dealer auto cu vechime și review-uri pozitive , sunt firme care aduc mașini de dincolo, caută pe google, la unele firme le spui exact ce cauți și te ajută ei, ți-o aduc, o verifici și o cumperi, da prețul e puțin mai mare dar ai o garanție. Eu de exemplu mi-am cumpărat o mașină în 2018 de la Spectre Automobile Galați și stau în Cluj, am bătut ceva drum dar am știut că mașina e ok, kilometri reali, dotările sunt cele din anunț, prețul o idee mai mare față de alte anunțuri.  Evită samsarii pe cât posibil, 90% dintre ei sunt de rea credință, dai ușor de ei, au multe anunțuri cu mașini sau anunțuri gen, recent adusă, accept schimburi și combinații, nu bate, nu trocane, ei evită să pună seria VIN în anunț, au poze profesionale. 
  10. Roata de rezerva slim

    Super,o veste bună! Stii cumva roată slim găsesc și aftermarket sau la reprezentanță? 
  11. Roata de rezerva slim

    Vă salut, dacă tot este deschis acest topic pentru roata de rezervă postez tot aici. Dețin un XC60 model 2018 și în locul roții de rezervă este o baterie, se poate muta această bateria altundeva? O roată o mai schimb dar cu acel kit de pană nu prea mă pricep. Mulțumesc 
  12. Revizie

    Cam ăsta e prețul la reprezentanță, distribuție, revizia și schimb ulei cutie de viteze 8500 ron.
  13. Volvo xc60 inscription 2018

    Salut, de aproximativ o lună și jumătate mi-am cumpărat și eu un XC60 2018 Inscription, săptămâna această i-am schimbat distribuția, făcut revizia și schimb ulei cutie de viteze 5500 RON la un service autorizat specializat pe Volvo, din Cluj, la reprezentanță costul se ridica la aprox 8000-8500 RON. Mi-au spus că ar trebui schimbate plăcuțele pe față, în cel mult 5k km, costă 460 RON ambele. Și am un mic joc la brațul stâng față , dar nu e grabă nici acolo, ar fi 1300 RON /bucată, recomandă să le fie schimbate ambele deodată. Pe anvelope de vara 235/55/R19 Pirelli am dat 3000 de RON. Casco, după lungi negocieri cu mulți brokeri am scos la 1300 EUR /an cu fransiza 100 EUR, valoarea asigurată 25k EUR, de la Allianz pachetul max, ceva de genul. A da, am o ciobitura pe parbriz, la reprezentanță mă costă vreo 4500 RON, cei de la Palkington mi-au făcut o ofertă cu 2150 RON, nu e grabă cu parbrizul, mă gândesc prima data să încerc să îl repar, doar dacă fuge vreo fisură să îl schimb. După aprox 2k de km parcurși cu ea sunt foarte mulțumit, confort nota 11, scaunele acelea confort cu ventilație fac toți bănuții, parcă stai în fotoliu. 
  14. Condus in traffic intens

    Salut, eu o las în Drive, niciodată nu N, eventual dacă stationezi o poți pune în N dar să activezi și frâna electrică, și atunci eu o pun în P . N, practic, e punctul mort, la liber cum ar fi pe cutia manuală. 
  15. Sfat achizitie XC60

    O să îl fac cât ii vine rândul, deși am un stil de condus mai preventiv, și dacă am verde la semafor stau cu piciorul ridicat pe frâna și cu ochii la intersecție, iar depășiri mai rar, prefer să ajung mai târziu decât niciodată, dar niciodată nu se știe când voi avea nevoie de acea putere în plus :). Mulțumesc mult pentru informații, dacă ești din Cluj, putem sta la un pahar de vorbă când dorești