only volvo

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About only volvo

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/21/1982

Profile Information

  • Locatie campia turzii jud cluj
  • Auto v40 1,6 2000
  1. salutare tuturor volvistilo saptamana trecuta m-am bagat la creatii sa schimb rulmentul de presiune deoarece se simteau vibratii atunci cand apasam ambreiajul.Cand am dat jos rulmentul vechi avea toate bilele sarite.Toate bune si frumoase,montez totul inapoi foarte incantat de realizare,si cand pornesc la drum ,se aud niste pocnituri la plecarea de pe loc,iar la accelerari bruste se simt vibratii foarte puternice.Astazi ma bag din nou la creatii sa vad ce am putut realiza ,si surpriza:un rulment de la tripoda stanga lipseste...este in cutia de viteze cu tot cu ace.Cnd imi dau seama de realizare mai sa ma dau cu capul de toti peretii!Intr-un final am reusit sa pescuiesc camasa si 13 ace,dar restul... nici o sansa. Asa ca o sa trebuiasca sa desfac cutia de viteze sa scot toate acele si i-mi este putin teama de asta,dar problema este,unde as putea gasii doar tripoda,ca doar un rulmentul nu cred ca am noroc sa-l gasesc.
  2. Zi cu ghinion: ambreiaj

    exact asta am patit si eu,dar diferenta e ca la mine nu si-a mai revenit din smancituri (asta numai la plecarile mai bruste de pe loc),si nu inteleg care ar putea fi cauza.Ciudat oricum pt ca inainte sa schimb garnitura cilindrului nu am patit asa ceva.MA gandesc ca poate a mai ramas putin aer pe circuit si din aceasta cauza se comporta asa. trebe sa incerc sa mai aerisesc.
  3. Problema VVT VALVE

    prima inlocuire ar trebuii sa fie a pinionului vvt,spun asta deoarece la v40-ul meu am aceeasi problema,si am inlocuit valva,dar sunetul nu a disparut(mama masiii).si pe deasupra incepe sa faca si figuri la turatii joase.Iti recomand sa-l contactezi pe MIDNIGHT pt piesa respectiva,are preturi bune,urmeaza sa-l contactez si eu,numai un singur impediment ma impiedica(banile)
  4. Lichid servo si bobina

    pai din moment ce nu lucra un cilindru,inseamna ca pe galeria de evacuare se elimina amestec carburant ne ars,si atunci se aprinde automat martorul respectiv.Parerea mea este ca poate sa fie si bujia respectiva(a cilindrului care nu functioneaza).Poti sa incerci sa schimbi bujia care este umeda cu una noua,poate o sa rezolvi problema
  5. http://www.automotopiesealarme.ro/magazin.html?page=shop.browse&category_id=375 poate te ajuta cu ceva
  6. am pus,dar se vede f f nashpa
  7. Intretinere AC

    si eu sunt foarte curios daca se schimba uleiul din compresor,deoarece exista acest tip de ulei si e in jur de 60 ron ,dar habar nu am la cati km sau ani se schimba.Si chestia e ca pe compresorul de la masina mea se vad niste pete de ulei...dar ac-ul merge destul de bine.
  8. va salut am si eu o problema cu becurile de la consola ac-ului.Am deschis-o si sunt 3 becurri din care doua sunt arse si nu gasesc tipul acesta de becuri nicaieri.Daca ma poate ajuta cineva cu vreo informatie unde as gasii tipul asta de becuri as fi f recunoscator. multumesc
  9. salut. dar la v40 1,6 tot acest tip de ulei se foloseste?Ca am inteles ca este diferita cutia si necesita mai mult ulei. mersi!
  10. problema variator distributie

    asa este! si eu am exact aceiasi problema...la cald la relanti se aude un clanc clanc hrrrrr....si sigur este de la acea piesa (variator de distributie)dar motorul nu este afectat cu absolut nimic,deocamdata.Si eu as vrea sa elimin acest sunet dar din pacate este destul de costisitor asa ca las sa suneee...si sa meargaaa!!!