• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

bim

Membru
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About bim

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Is
 • Auto volvo v60
 • Fabricatie 2014
 • Fabricatie2
 1.   O fi vorba despre problema pentru care sunt chemate masinile in service?
 2. Zice in cartulie ca in panoul B de sub torpedou ai siguranta 8 care este pentru sistemul de inchidere centralizata. Manualul atasat e de la V60 dar cred ca se potriveste si pe S60. _MANUALUL_TAU_DE_UTILIZARE_VOLVO_V60.pdf
 3. Hop si eu cu V60

  Am ajuns la 150000 km si masina ma avertizeaza sa programez din timp o vizita la service. Computerul de bord imi da 5 luni si 10000 km pana la urmatoarea revizie. Stie cineva oare de ce ar vrea sa ma programez asa de timpuriu la service? O bubiță descoperita recent este ca nu se mai aprinde ledul de pe hayon. Sa vedem unde gasesc eu un astfel de bec.
 4. Volvo S60 D5 AWD

  Poti sa-mi spui daca pentru inlocuirea becurilor interioare cu leduri o trebuit sa faci si alte modificari pe la cablaje sau la alte echipamente? Multumesc!
 5. Hop si eu cu V60

  Am aproape 1 an de zile de cand am masina si am schimbat un singur bec. Doar in oras o tin pe auto, in rest merg tot timpul cu farurile aprinse. Deci problema o fi de la becurile tale, vezi ca la review-urile de pe emag lumea se plange ca becurile de le ai si tu se ard foarte repede. Mie nu-mi place sa conduc noaptea, mai ales in romania, asa ca folosesc doar becuri normale, ceva de la bosch.
 6. volvo s60 ulei + distributie

  E motorul frantuzesc de 1.6d. Chiar si asa, cat sa fie o revizie la motorizarea asta?
 7. volvo s60 ulei + distributie

  La mine or fost doar 4 litri de Castrol 5w-30 A5/B5. Poate de asta m-a ajuns 500 de lei schimbul de ulei si cele 4 filtre Mann. Sunt convins ca exista clienti si pentru reprezentanta, ca altfel n-ar avea acele scoruri. Totul se regleaza din cerere si oferta.
 8. volvo s60 ulei + distributie

  Am inteles de prima data ca e la reprezentanta, de asta ziceam ca mi se pare scumpa optiunea de a face schimbul de ulei acolo, mai ales la o masina care nu mai este in garantie. Totusi, e de 3 ori mai scumpa revizia acolo decat la un service decent din oras. 
 9. volvo s60 ulei + distributie

  Eu am platit la Bosch Car Service 500 de lei pentru schimbul de ulei si cele 4 filtre(ulei, motorina, aer si polen). Pana la 1470 inseamna ca or mai muncit vreo 4 ore, adica or fi schimbat placutele, lichidul de frana si cine stie ce altceva...
 10. Hop si eu cu V60

  Se pare ca intr-un final s-a intamplat update-ul navigatiei. Acum nu stiu daca e de la update, dar, in modulul phone nu se mai incarca lista cu ultimele apeluri efectuate. E posibil ca schimbatoarele faine cum sunt pe modelele din 2016 sa se potriveasca la cele din 2014 care au R in stanga sus?
 11. Zgomot plecare de pe loc

  Schimbul de ambreiaj si volanta ajunge pe la 3500 lei la un service bunisor.
 12. Hop si eu cu V60

  Am transferat fisierele direct pe stick fara sa fac un folder separat si minunea s-a produs. Sa vedem daca reuseste pana la capat.  
 13. Volvo S60 D5 AWD

  Off topic: Ar fi bine ca dupa intelegerea amiabila, loganistu sa fi avut si el permisul suspendat macar 30 de zile plus ceva amenda, macar sa simta si el ca prostia doare daca nu poate conduce fara sa vorbeasca la telefon. Asta o zic de ciuda pentru ca eu am avut didamai dauna cu airbaguri sarite si sasiul deformat dupa ce un idiot a intrat in mine fara sa cedeze trecerea.  De asta am si luat Volvo, sa am impresia ca e putin mai sigura masina. De la distanta pare ca baietii s-au priceput la reparat.  
 14. Hop si eu cu V60

  Asta e versiunea mea de maps. O sa mut fisierele direct pe stick si nu in folder sa vedem poate reuseste sa face update-ul.
 15. Hop si eu cu V60

  Cam asta e toata consola centrala. Am descarcat eu de pe site-ul volvo update-ul pentru navigatie dar odata conectat sticku nu se intampla nimic. Oricum, cele mai pacatoase raman camerele radar de pe soselele vestice.