HOV17

Membru
  • Content count

    57
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About HOV17

  • Rank
    Junior
  • Birthday 11/17/1987

Profile Information

  • Locatie Suceava
  • Auto Volvo S40 1.6D
  • Fabricatie 2005
  1. Problema rezolvata, am desfacut jumatate de bord, am dat jos contactul, l am curatat cu spray de contacte, am refacut contactele si de joi a pornit fara sa imi mai faca probleme! Sper sa fie de durata, sa nu fie inceputut sfarsitului pentru el! Ms pentru pareri!
  2. A masurat mecanicul, calculatorul e bun! Din releu cand apasa pe el porneste tot timpul! Acum porneste odata si de 10 ori nu se intampla nimic, dau pe 2 e totul ok, pe 3 pauza nu se intampla nimic! Schimb acum bateria sa vedem poate ea face figuri, nu stiu ce sa zic de calculator!
  3. Am verificat si cablaj, totul este ok! Am desfacut ecm ul sa vedem ce e cu el, mecanicul spune ca de la el ar fi o problema!
  4. Am verificat releul, este bun!
  5. salut! problema mea e urmatoarea...(poate are cineva o parere constructiva) masinuta nu mai porneste din cheie. Se aprind toti martorii din bord, se deblocheaza volanul, face cam tot ce trebuie doar ca nu invarte demarorul, nu schiteaza nimic, niciun clik niciun clak:). electromotorul e ok, l0am dat jos verificat, gresat etc. De pornit o pornesc cu o sarma si sa va explic cum...in compartimentul motor in cutia cu relee scot releul de comanda electromotor(cica asa ii zice) si cu o sarma fac eu ce trebuie sa faca contactul, si surpriza... demarorul o ia din loc si porneste masina. Acum...o fi din contact? sau din calculator? A mai avut cineva aceasta problema? Din cate am citit pe forum ceva simtome asemanatoare ar fi dar nu chiar asa. Am uitat sa mentionez ca dupa ce porneste masina bag prostia aia de cutiuta inapoi in cutia cu relee si merge masinuta ok. Doar ca daca o opresc trebuie sa repet operatiunea de fiecare data. Ma gandeam azi sa trag 2 fire si sa-i fac pornirea la buton (gen aprins becurile pe scara) din masina:))))))) Nu inteleg ce ar putea fi, si nu da nicio eroare la tester. Aceasi problema o am si eu, stie cineva cum sa rezolvat? Mecanicul spune ca este ecm-ul si trebuie schimbat! Pareri? Ms
  6. Inchidere portbagaj

    Daca schimb butonul o sa imi mearga si deschiderea la portbagaj din telecomanda?
  7. Inchidere portbagaj

    Doar deschiderea de la portbagaj nu imi merge, in rest merge f ok, nu cred ca e de la contacte! Daca era un fir intrerupt sa rupt nu mergea deloc! La a mea e rupt butonul, am luat alta din dezmembrari care e pe duca cred si merge greu, cateodata, cand merge! De la butonul din cheiee nu merge deloc!
  8. Inchidere portbagaj

    Buna. Am luat un buton din dezmembrari care nu mi a rezolvat problema din pacate! Are momente cand merge si momente cand nu merge! Ideea e, deschiderea din butonul de pe cheie a portbagajului, nu functioneaza nicidecum! Este o alta cauza? Daca gasesc un buton care sa mearga bine cum rezolv deschiderea din cheia? Multumesc
  9. Inchidere portbagaj

    Si nu a mai trimis nimic!
  10. Volvo S40, 1.6D, 2008

    Daca te intereseaza masina din semnatura poti sa ma contactezi! O vand deoarece vreau ceva mai nou! Parerea mea e ca nu poti avea incredere in bisnitari! Istoricul si problemele masini mele il gasesti pe forum!
  11. Turatia la 1500

    E posibil debidmetru de aer?
  12. Turatia la 1500

    Nu stiu dar nu vad o legatura deoarece nu se intampla des, am facut un drum de 100 km si mu mi a facut, dupa un drum de 30 km cand am oprit era turat la 1600, nici nu stiu ce sa fac cum sa iau sa verific?!
  13. Turatia la 1500

    Am schimbat o acum o luma si total alte simptome!
  14. Scuze daca mai este un topic cu problema asta dar eu sincer nu am gasit! Am un Volvo S40 1.6 D 139000km, si de 2 sapt a aparut urmatorul fenomen. Cateodata turatia in loc sa stea la 800 imi urca la 1500-1600 si sta asa turata, nu scade sub nici o forma, doar dupa ce orpesc masina si o las 3 minute, isi revine si o perioada e totul ok! Nu imi dau seama cand se intampla asta, am patit si la un drum lung de 100 km si cand merg prin oras! Multumesc
  15. Vreau sa cumpar un V50

    Vând un s40, 2006 dacă nu vrei neaparat v 50! Pentru detalii da un pm!