• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

Cizuns

Membru
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Cizuns

 • Rank
  Nou venit
 1. SRS airbag service urgent !

  Mulțumesc, așa am făcut, am șters eroarea.
 2. Erori bord - putere redusă motor

  Salut, revin cu parere de rau, dupa aproape 6 luni cu aceiasi problema. Mi-a aparut din nou aceleasi erori in bord. Codurile de erori sunt cele de mai jos. Ma poate ajuta, va rog cineva cu remedierea fizica a lor? Multumesc anticipat,
 3. SRS airbag service urgent !

  Salut, am fost la un Auto Muzica sa îmi repare încălzirea din scaunul șoferului, pana la urma a fost introdusă una noua, cea veche neputând fi recuperată. S-a dat jos scaunul șoferului, s-a făcut montarea, toate bune și frumoase, însă când sa plec m-am ales cu eroarea  SRS airbag service urgent !  Cei de acolo nu i-au dat de cap. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac. 
 4. Erori bord - putere redusă motor

  Am fost la un service in Sighet, îmi dădea eroare no signal injectorului 5. A dat cu un spray degripant pe mufa de la injector și a fost ok cam 60km, după care a luat-o de la capăt cu aceleași erori, și același simptome. Am scos capacul de la motor și masca protecție injectoare, și acum este ok. Cred ca este o problema la mufa care intra in acel injector. Credeți  ca este vreo problema dacă merg fără aceste capace pana la Bucuresti?
 5. Diagnoza Volvo

  Salut, pentru zona de nord, Sighet o diagnoza pt XC90?
 6. Salut, sunt in concediu și in drum spre Maramureș am alimentat de la o benzinărie MOL din Beclean cu 55 l de Evo plus, am parcurs 1 km și mi-au apărut 3 erori( vezi foto). Motorul nu mai trage, viteza maxima 40-60 depinde de înclinația drumului. Ce ma fac, mai am de parcurs o grămada de km, un sfat, un service in aceasta zona Sighetul Marmatiei. Masina este XC 90 D 5 185CP.  Mulțumesc anticipat pentru sfaturi și ajutor.