Cizuns

Membru
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cizuns

  1. Salut, sunt in concediu și in drum spre Maramureș am alimentat de la o benzinărie MOL din Beclean cu 55 l de Evo plus, am parcurs 1 km și mi-au apărut 3 erori( vezi foto). Motorul nu mai trage, viteza maxima 40-60 depinde de înclinația drumului. Ce ma fac, mai am de parcurs o grămada de km, un sfat, un service in aceasta zona Sighetul Marmatiei. Masina este XC 90 D 5 185CP.  Mulțumesc anticipat pentru sfaturi și ajutor.
  2. Probleme Volvo

    Mergi aici și nu o sa regreți.
  3. Buna ziua, mi s-a spart stopul de ceata spate stânga și automat a intrat apa și s-a spart și becul de ceata iar soclul a ruginit și el. Doresc sa înlocuiesc și soclul și becul însă nu găsesc ce trebuie. Am comandat însă becurile venite au venit cu socluri mai mari. Va rog dacă puteți sa-mi spuneti ce referință trebuie sa caut. Este vorba de un XC90 volan stânga din 2009. Mulțumesc anticipat. 
  4. Bec spate ceata/ploaie

    Acestea erau cele care mi-au fost trimise. Toate au soclul mai mare….
  5. Bec spate ceata/ploaie

    Am căutat și la epiesa și mi-au trimis gresit. Credeam ca poate cunoasteti un alt indicativ…… Mai sap. Mulțumesc.
  6. Salut, mi-a aparut și mie acest mesaj in bord la un XC90-2009. Anterior aveam mesajul de eroare “bec ars lampa ceata”(becul a fost înlocuit însă eroarea a rămas) Mi s-a pus VidaDice și am erorile din fișierul atasat. Sa încerc sa folosesc metoda “pumnul” in ECM?Mulțumesc anticipat pentru sfaturi. 
  7. SRS airbag service urgent !

    Salut, am fost la un Auto Muzica sa îmi repare încălzirea din scaunul șoferului, pana la urma a fost introdusă una noua, cea veche neputând fi recuperată. S-a dat jos scaunul șoferului, s-a făcut montarea, toate bune și frumoase, însă când sa plec m-am ales cu eroarea  SRS airbag service urgent !  Cei de acolo nu i-au dat de cap. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac. 
  8. SRS airbag service urgent !

    Mulțumesc, așa am făcut, am șters eroarea.
  9. Erori bord - putere redusă motor

    Salut, revin cu parere de rau, dupa aproape 6 luni cu aceiasi problema. Mi-a aparut din nou aceleasi erori in bord. Codurile de erori sunt cele de mai jos. Ma poate ajuta, va rog cineva cu remedierea fizica a lor? Multumesc anticipat,
  10. Erori bord - putere redusă motor

    Am fost la un service in Sighet, îmi dădea eroare no signal injectorului 5. A dat cu un spray degripant pe mufa de la injector și a fost ok cam 60km, după care a luat-o de la capăt cu aceleași erori, și același simptome. Am scos capacul de la motor și masca protecție injectoare, și acum este ok. Cred ca este o problema la mufa care intra in acel injector. Credeți  ca este vreo problema dacă merg fără aceste capace pana la Bucuresti?
  11. Diagnoza Volvo

    Salut, pentru zona de nord, Sighet o diagnoza pt XC90?