visualcd

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About visualcd

  • Rank
    Nou venit
  1. Si ai cumva nr de telefon sau un fb a lui Nicu ? Merci frumos anticipat.
  2. VIDA

    Salut.  Stiu ca e vechi postul dar daca vreti o masina virtuala cu VIDA 2014D + EWD (diagramele electrice) se rezolva. Am am testat soft-ul.   Mi-am zis ca mai bine dau un reply la un post mai vechi decat sa deschid un nou post despre acelasi subiect.
  3. VIDA

    Salut.  Stiu ca e vechi postul dar daca vreti o masina virtuala cu VIDA 2014D + EWD (diagramele electrice) se rezolva. Am am testat soft-ul.
  4. Si eu am avut problema asta tot la s40 1.8 2007, pana la un moment dat cand nu a mai pornit deloc. Se pare ca a fost pompa de combustibil. Sa ars din cauza folosirii necorespunzatoare a masinii. Odata cu inlocuirea ei sa inlocuit si EGR-ul si e ok. Am ramas cu fluctuatie de RPM cand pun frana dupa ce o scot din viteza. Recomandarea mea ar fi sa le schimbi pe ambele daca poti (la mine asa sa rezolvat). Chiar daca e un post mai vechi, poate ajuta pe cineva care mai are problema asta.
  5. Un cuplaj ciudat

    E un zgomot scurt si se simte scut in pedala de acceleratie. E normal. In manualul masinii scrie undeva destul de clar ca la fiecare pornire se poate simtii aceasta vibratie in pedata de acceleratie si sunet scurt. Face treaba asta in momentul in care ajunde undeva la 20 Km/h. Cica are programat sa verifice ABS-ul si asa se simte daca e ok. Asa e si la mine s40 2007 benzina, si nici eu nu stiam ce se intampla pana nu am citit manualul masinii (gasit tot pe internet).   Stiu ca e un post mai vechi dar poate ajuta pe cineva raspunsul.