Ily

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ily

  1. Salut, daca ma poate ajuta cineva cu senzorul de pe cutia automata 4T65AWD, 8250491 -  cod, este vehicle speed sensor, niste destepti au reusit sa il ciufuleasca, si am afla ca nu se mai fabrica O_o. Mersi daca ma poate ajuta cineva ( Poz. 4 ).  
  2. se deregleaza directia

    Salut, se pare ca nu ati nimerit la meseriasi, trebuie sa va dau o veste proasta la acest capitol, am avut aceeasi problema de 3 ani, singurul mod in care se finalizeaza este reconditionarea casetei de directie, mai mult ca sigur este singurul motiv, eu am schimbat de 2 ori, in 3 ani, toata ( reformulez toata ) suspensia fata, reconditionarea acesteia nu tine mai mult de 2 ani, probabil ca acele garnituri din kit nu rezista la 200 bari cat da pompa hidraulica de servo. 
  3. Salut,    Daca ma poate ajuta cineva cu un site, sau un furnizor din Europa pentru ceea ce inseamna piesele de cutie pentru modelul de GM4T65, pe America ma omoara transportul :((   Mersi anticipat.
  4. Salut,    Am rezolvat intre timp, am refacut integral toata cutia O_o, merge :), iar cine se sperie de 2500 Eu reparatia la cutie ... e pe bune ... costul pieselor este unul major, si, orele de munca de "chinez batran" se aduna ( tind sa cred k la 2500 eu cei care sutin reconditionarea, fac munca rapid fara a da atentie detaliilor, este complexa cand incepi sa o faci bucati ), basca trebuie sa dai motorul jos, dupa care ai de schimbat o grama ... altfel nu ai cum sa faci o lucrare completa atat la cutia de transfer... etc.    Pentru o reconditionare serioasa motor - cutie - grup, am ajuns la 5000 eu doar piese, manopera zero, intr-adevar am mers pe calitate ( in cea mai "economa" situatie aftermarket producatorul de origine ).  
  5. 4T65E, schita desfasurata

    4T65E-HPS4   $4,195.00  4th level upgrade for up to approx 450whp tripleedgeperformance... Bine, ideea ca nu tintesc atat de sus, costurile sunt pe masura, ma interesa o schita detaliata.  
  6. 4T65E, schita desfasurata

    Salut, daca ma poate ajuta unul dintre voi cu o schita desfasurata pentru cutia de la GM 4T65E - AWD, va urma o reconstructie la ea ... pentru cei ce fug de ea ... au dreptate :), dar ca si aprofundare de multe, multe, luni de informare, dupa un upgrade care costa peste 2500 $ poate duce stabil 600 CP ( deci poate ... ) ( fabrica 290 CP ), existand kit-uri de stage 1 si 2, e o eroare de fabricatie cea initiala, cutia daca ar fi fost din fabrica construita corect ( macar stage 1 ) n-ar mai fi existat atatea plangeri ( indreptatite ) legate de T6 ...  Mersi, sarbatori cu bine !  
  7. Volvo XC90 - 2004, 2,9 biturbo, benzina, T6. Salut,    Am situatia prezenta in care am cantitate masiva de aer in rampa comuna de injectie. Simptome : - Pornire la rece mai greoaie - La vintilul de aerisire de la rampa comuna de injectie "scuipa" benzina cu aer ( s-a facut deja o aerisire ( la peste 20 de chei la rece ) , dar, fara nici un efect - In zona rampei comuna de injectie se aude ca un sasait foarte puternic   Mentionez ca filtrul de carburant schimbat recent ( 700 km in urma ) , producator MANN, urmeaza sa il schimb cu unul HENGST ( sa incerc cea mai simpla si ieftina interventie pentru eliminarea a unei simptome de acest tip ), s-a realizat recent o revizie completa ( s-a inlocuit total traseul de purificare recirculare gaze ( filtru epurator )). Daca aveti sugestii, sau, ati mai intampinat situatia asta, va rog sa imi dati cateva indicatii ... ms.    
  8. Problema turatie XC90

    Prima data tester ... problemele pot fi multiple, daca incepem sa ne dam fiecare cu presupus-ul schimbi jumatate din masina