Vic21

Membru
  • Content count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

5 Followers

About Vic21

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/21/1990

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S80 D3
  • Fabricatie 32
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

2,743 profile views
  1. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Îţi faci prea multe griji pentru nimicuri. Stai liniştit că nu e nimic contrafăcut. Dacă ţi-e frică, ai dreptul să le returnezi şi să îţi iei banii înapoi, caz în care poţi să-l contactezi pe Alex (MidnightCaller) şi îţi poate face rost tot de ulei Castrol. P.S.: faptul că laşi mesaje pasiv-agresive iar nu te ajută. Sincer.
  2. Pentru când mai vreţi: Pagină oficială Pagină FB
  3. Fost la băieţi. Făcut distribuţia şi frânele. Mulţumiri infinite (în special lui Vadim care nu s-a dat bătut până nu i-a ieşit totul la milimetru ). Faceţi un cont gofundme, sunt sigur că există lume doritoare să contribuie pentru dezvoltarea service-ului
  4. Să vin şi eu să mai contribui la notorietate, zic - făcută revizia săptămâna trecută la băieţi (ulei, filtre, schimb curea alternator) - urmează săptămâna asta să îi chinui un pic cu distribuţia şi schimbarea lichidului de frână. Mulţumiri pentru piese şi pentru munca depusă la maşinuţă. Şi ea v-ar mulţumi dacă ar putea  
  5. Mersi pt tag @costin96. Din păcate nu l-am văzut. O să ajung, probabil, săptămâna viitoare dacă e să facem nişte poze  joi seara nu am cum.
  6. Intrebari generale!

    Senc iu
  7. Intrebari generale!

    Are cineva sau ştie cineva unde pot găsi o schemă cu întreg sistemul de distribuție pentru un S80 MY2011, motorizare D3?  Mulțumesc.
  8. Ultimele drumuri făcute: - Bruxelles - Viena: 1100 km, am alimentat 62 de litri (parcă), comp. de bord îmi arăta range de 30 înainte de alimentare, consum mediu afişat 5,9 - Viena - Braşov: încă 1000km (aprox). La sosirea în Braşov mai aveam range 120km cf comp bord. Plecat a doua zi la Bucureşti, ajuns cu consum mediu 5,8  În Bucureşti, dacă nu mă înfig în ea, stă undeva pe la 8-9.
  9. Fotografie - creatiile noastre

    The more, the merrier
  10. Fotografie - creatiile noastre

    Când mai faci ieşiri nocturne pentru foto, gimme a sign. Mai aduc o besti şi implicit un fotograf cu ea Pentru galerie: http://zeeko2104.deviantart.com/. Nu o să încep să pun pe aici tot ce am  
  11. Intrebari generale!

    Imi dai si mie un link catre topicul respectiv, te rog? Multumesc.
  12. Intrebari generale!

    Nokian am deja de iarnă, au 3 ierni la activ şi mai au încă două ierni în faţă, deci nu prea am nimic de reproşat. Eram curios dacă şi cele de vară sunt la fel de bune, ţinând cont că au luat 5 stele la testele din 2015 ADAC şi alte premii de genul. Momentan am nişte Pirelli PZERO ROSSO şi nu prea am ce să le reproşez, poate doar pe parte de consum că nu prea mă ajută deloc. Dar după 6 ani şi mai multe defecte care au apărut pe ele (zgârieturi, gâlmă pe cea dreapta faţă) e momentul să achizţionez altele şi mă tentează, într-adevăr şi Cinturato P7 Blue. 
  13. Intrebari generale!

    Am şi eu nevoie de un sfat în legătură cu nişte gume noi, pliz. Nokian ZLINE vs. Pirelli Cinturato P7 Blue (dimensiune 245/40 ZR18). Care şi de ce? Mulţumesc.
  14. Ajutor

    Cred că trebuie să publici mesajul în rubrica dedicată modelului S40 de undeva de mai sus. Dacă eşti din Bucureşti, îţi recomand un service Volvo foarte mişto: http://www.piese-volvo.ro/ te ajută băieţii 1-2.
  15. S80 - 2011

    Depinde şi la ce anume te referi concret când vorbeşti de întreţinere. A mea a văzut şi consumabile OEM, dar şi alte consumabile sub alt ambalaj care tot OEM ar fi şi nu s-a întâmplat nimic rău cu bestia. În mare trebuie să ai grijă de ea, pentru că este o maşină care are oarecum pretenţii, fiind în momentul de faţa "saloon car" junior, detronată de S90.  În rest, cum mai spunea cineva prin alt topic: dacă ai grijă de ea şi ea are grijă de tine.