dorus

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dorus

  1. Salut, Intampin un fenomen ciudat la masina mea, un XC60 model D3 (136 CP), 2013, FWD cu cutie automata. Atasez un filmulet scurt in care se poate observa fenomenul. Cand accelerez exista un tremurat al volanului mai accentuat intre 50-70 km/h. Se manifesta doar in sarcina si sesizabil doar in acest interval de viteza. Mentionez ca rotile sunt echilibrate recent. Care poate fi cauza? https://www.youtube.com/watch?v=X9LU-Mk1GaA
  2. Planetare

    Salut,   La D3 FWD cu cutie automata daca se schimba planetara stanga complet curge uleiul din cutia de viteze?   Pentru ce marca de cap planetara / planetara intreaga ati optat?
  3. Salut,   Am pus gopro-ul sub roata stanga sa filmez rotatia planetarei stanga. Am fost si la un mecanic care zicea ca ar fi de la tripoda planetarei stanga (partea dinspre cutie).  totusi nu e un joc evident si nu vreau sa ma apuc sa o dau jos doar pentru a o testa. la fel nu vreau sa comand alta planetara pana nu sunt sigur. https://www.youtube.com/watch?v=eZkK3wZJVVA&t=8s   Ce alte metode imi sugerati pentru a verifica planetarele fara a le demonta? Nu exista ceva standuri unde sa pot accelera si roti rotile pentru a urmari dedesubt ce vibreaza?
  4. Salut, Intampin un fenomen ciudat la masina mea, un XC60 model D3 (136 CP), 2013, FWD cu cutie automata. Atasez un filmulet scurt in care se poate observa fenomenul. Cand accelerez exista un tremurat al volanului mai accentuat intre 50-70 km/h. Se manifesta doar in sarcina si sesizabil doar in acest interval de viteza. Mentionez ca rotile sunt echilibrate recent. Care poate fi cauza? https://www.youtube.com/watch?v=X9LU-Mk1GaA
  5. Update harti

    salutare,  la un volvo xc60 din 2012(model cred ca e 2013) am versiunea de mai jos si m-ar interesa sa fac update de software ca ulterior sa pot face si update de harti direct din USB (am incercat deja si nu incepe update-ul daca pun pe usb). mentionez ca s-a facut deja un update la navigatie fiindca am cumparat masina cu kit-ul original cu 4 dvd-uri dar cred ca prin 2015...insa nu cred ca e aceea versiune de care am eu nevoie la interfata - adica nu am hartile HERE ci cele anterioare. cum pot face pentru a evita reprezentanta si costurile uriase (la Debrecen mi-au cerut 90.000 ft pt asa ceva) Multumesc!
  6. Update navigație Volvo XC60

    salutare,  la un volvo xc60 2012 am versiunea de mai jos si m-ar interesa sa fac update de software ca ulterior sa pot face si update de harti direct din USB (am incercat deja si nu incepe update-ul daca pun pe usb). mentionez ca s-a facut deja un update la navigatie fiindca am kit-ul original cu 4 dvd-uri dar cred ca prin 2015...insa nu cred ca e aceea versiune de care am eu nevoie la interfata cum pot face pentru a evita reprezentanta si costurile uriase (la Debrecen mi-au cerut 90.000 ft pt asa ceva) Multumesc!