• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

Cosmin1989

Membru
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Cosmin1989

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/17/1989

Profile Information

  • Sex Barbat
  • Locatie Alba
  • Auto Volvo v50
  • Fabricatie 2012
  • Auto2 Opel
  • Fabricatie2 2003

Contact Methods

  • Yahoo cosmin_kos89@yahoo.vom

Recent Profile Visitors

114 profile views
  1. Baterie

    Am cumparat-o de la magazin de piese auto.Am asteptat 3 zile pana am primit-o.A costat 930 lei. Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  2. Baterie

    Porneste perfect dupa înlocuirea bateriei.Am pus baterie originală Volvo.Rezolvat Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  3. Baterie

    Eu azi am inlocuit acumulatorul.Sa vad dimineata când o pornesc daca mai imi face probleme.Cu bateria veche imi arata pe tester ca alternatorul încărca cu 15.2 volti. Acum cu bateria noua am resetat in CEM BMS-ul si acum imi încărca cu 14.1.După înlocuirea acumulatorului trebuie neaparat resetat senzorul BMS!!! Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  4. Remote Start Engine

    Bine spus[emoji106] Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  5. Baterie

    Saptamana viitoare merg la un magazin de piese auto sa vad ce tip de baterie imi trebuie si o sa o schimb.Dupa aceea o sa resetez si BMS-ul cu Vida si sper sa rezolv problema. Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  6. Baterie

    Buna seara.Detin un volvo v5 1.6 d2, in fiecare dimineata când pornesc masina mi se sting becurile in bord si acele imi revin pentru o secundă la 0.Trebuie schimbată bateria?ce model de baterie trebuie să pun?Am citit ca dupa înlocuirea bateriei trebuie resetat BMS-ul.se poate resetat fizic sau numai cu testerul? Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  7. Verificare nivel ulei

    Am văzut pe youtube cum se verifică.topic inchis Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  8. Verificare nivel ulei

    Buna.Stie cineva cum se verifică nivelul la ulei la un volvo xc60 2.0d 2015?Am intrat in meniu de pe maneta de semnalizare dar iconita cu călimară de ulei nu poate fi accesată. Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  9. Vida dice

    Încearcă să îi dai restore la windows la vreo 2 luni in spate si poate o sa pornească. Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  10. Vida dice

    Si eu am avut probleme cu instalarea softului vida.Dupa ce am reinstalat vindows-ul mi-a mers din prima.Trebuie să ai internetul dezactivat când faci instalarea si antivirusul deasemenea. Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  11. Vida dice

    Ce windows folosești? Merge numai pe internet explorer 9. Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  12. Filtru DPF D2

    Peste 2 saptamani voi pleca in țară din Olanda si are timp sa se regenereze 2000 de km.Ms Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  13. Filtru DPF D2

    Tocmai ce mi-am luat testerul si am facut o diagnoza.A fost in pic mai greu cu instalarea dar am reusit....Am atasat o imagine cu valorile măsurate cu masina la relanti,acum nu stiu exact daca sunt in parametri sau nu. Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  14. Filtru DPF D2

    Saptamana viitoare o sa achizitionez un tester Vida Dice si o sa verific parametri de funcționare.Am inteles ca se pot face multe cu acest tip de tester.Am unul dar numai pentru Opel si pana acum ma ajutat foarte mult. Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
  15. Filtru DPF D2

    Nu stiu la ce te referi repede,masina este din 2012 si are 250000 km.Am intrat la bănuieli cu filtru atunci când am văzut cele două mufe cu două fire de la filtru desprinse si atârnand.Le-am deconectat ca sa le pot prinde înapoi apoi am pornit motorul sa vad apare ceva si nimic apoi am deconectat si mufa cu 4 fire si la fel totul era perfect.Acum nu stiu poate trebuia sa functioneze motorul o perioadă mai lungă de timp cu mufele deconectate sa apara vreo eroare. Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk