hary

Membru
  • Content count

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hary

  1. Schimb ulei cutie

    Salut. Nu cred ca te astepti sa iti raspunda cineva la ...lene. Ai aici in forum toate informatiile. Dupa ce te documentezi si ai neclaritati scrie pe forum si sigur vei primi informatii
  2. Schimb ulei

    te uiti in manualul de service. eu folosesc numai   Liqui Moly  Special Tec V 0W-30 si il schimb la max 15 mii
  3. conducta suplimentara vas expansiune

    volvo  31274900
  4. Salutare tuturor. Va intreb daca cineva dintre voi si-a montat acea conducta suplimentara ce face legatura intre radiator si vasul de expansiune. La Primus mi-a spus ca s-a facut rechemare si s-a pus acea conducta numai la motoare VEA. Am intrebat mecanicul daca e necesar si a zis ca nu, dar el la masina personala si-a pus. Explicatia ar fi ca se face racirea motorului mai bine. Eu personal am montat acea conducta dar de la alta marca pentru ca se potriveste perfect si costa la jumatate.
  5. conducta suplimentara vas expansiune

    LAND ROVER FREELANDER - 3.2 COD  - LR006150 . Codul e compatibil cu xc60. ptr alte modele nu stiu
  6. LAND ROVER FREELANDER - 3.2 Cod  - LR006150

  7. conducta suplimentara vas expansiune

    Cand o sa vad interes o sa scriu... evident
  8. Probleme DPF Brasov

    vezi ca ai langa tine o firma de incredere care iti poate spune in ce stare e DPF-ul. daca nu e distrus de „spalatori„ de filtre ai o sansa mare sa iti rezolvi problema la ei. e la granita judetului tau...nu ii mentionez caci nu vreau sa se interpreteze ca reclama mascata
  9. Regenerare DPF Deasa

    e complicata situatia la tine. mai intai trebuie vazut daca mai ai filtrul original pe masina. daca e chinezarie iti trebuie filtru nou. in situatia ca ai filtru original pe masina, trebuie verificat daca mai e in toate mintile lui. la km astia cred ca ii pe duca. daca nu e ars sau distrus in urma curatarii chimice la firme sau indivizi care se lauda ca se pricep la curatare, poti incerca sa il resuscitezi. treaba cu resuscitare inseamna demontare de pe masina, studiat filtru cu o camera video in interior si vazut daca o curatare facuta profesionist te scapa de probleme. la remontare...senzor de presiune diferentiala nou si adaptare cu vida obligatoriu. asta e parerea mea...sper sa ma fi facut inteles
  10. Volvo xc 60 2.4 D4

    Aia pe care scrie Volvo. Ce zici, e logic?
  11. Led ars buton geam

    parerea mea e ca nu sepoate. am acceasi problema. am desfacut modulul si m-am dat seama ca nu se pot schimba
  12. Problema schimb ulei S60 D4

    simplu...doar cu motorul oprit. pui contactul si se activeaza functia de citire. pentru corectitudine e bine sa faci asta cu motorul rece
  13. Eroare

    aha...cu mufa, nu? ma gandeam eu...Asa sa iti raspunda si altii cand o sa ai nevoie!
  14. Eroare

    ne spui si cum ?
  15. Cutie de viteze Geartronic

    Discurile si placutele au fost verificate de mine dupa codul QR. Sunt sigur ca nu au fost ”manarite”. Au fost montate prost sau le-a decalit ala care le-a montat. Pe principiul...nu pleaca clientul cu vopseaua de protectie pe ele. Mai bine pleaca berbecul cu ele in proba, pune frane ca prostul si mai da si putin prin balti cu ele. Rezultatul...vibratii in volan din belsug.
  16. Cutie de viteze Geartronic

    Mai usor cu limbajul! Tocmai asta iti spuneam...ca am luat si eu originale si nu au stantat nimic altceva decat volvo. Nu e nevoie sa bat drumul pana la tine ca am in garaj atat cutiie cat si pungile cu care au venit. In rest esi liber sa iti pui ce vrei ...eu am scris ca pe ATE am avut probleme.
  17. Cutie de viteze Geartronic

    Ai luat tu discuri originale si ai vazut ca scrie altceva pe ele decat Volvo?
  18. Cutie de viteze Geartronic

    eu am facut prostia cu ATE. In nici 2000km vibra volanul. am pierdut banii pe un set de placute ATE, 2 discuri ATE si manopera la un ,,specialist,, pe care momentan ma aptin sa ii dau numele. De o saptamana merg pe original. Puse cu manuta mea. Adica suruburi si prezoane stranse la cuplu cu dinamometrica, curatat culisantii, port-etrierii si vaselina ceramica unde trebuie. M-am invatat minte!
  19. Volvo V60 D6 hibrid

    Asta e calitatea umana din ziua de astazi... Sincer...mi-aș dori ca membri forumului sa se prezininte mai in amanunt. Eventual cu o fotografie. Poate asa nu ii mai vine melteanului sa arunce cu rahat  la voia intamplarii. Aia cu protectia datelor personale...ma cam lasa rece! Cine accepta bine cine nu e liber sa place!
  20. Volvo V60 D6 hibrid

    Se vede ca n-ai inteles nimic...Maurice iti vorbeste de atitudine si de ”buca”, tu te faci ca nu intelegi! 
  21. Problema Climatronic

    Sincer...eu m-am abtinut din rasputeri sa ii dau replica individului. Comportamentul nu e de Renault,,,este  de  Programul Rabla!
  22. Problema Climatronic

    Gicule...aia cu NIMICA m-a dat pe spate! Ia pronumele asta negativ si tine-l bine in brate! E mai grav in anul 2021 decât in 1989. Scuze..dar nu m-am putut abtine!
  23. O întrebare

    daca zici tu...? metoda aia mie nu mi-a ajutat la nimic. decat ca nu mai afiseaza in bord mesajul. resetarea nivelului de ulei la joja electronica mie nu mi-a facut. tot cu Vida am rezolvat.
  24. O întrebare

    da. trebuie facuata operatiunea de resetare service. ori la reprezentanta ori la cineva care are Vida Dice 
  25. Reduced engine performance

    filtrul ala de particule...mai e in viaţa?