AlexO

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AlexO

  1. Bună seara! Am urmărit de multe ori cu interes forumul și de fiecare data am găsit răspunsurile la problemele cu care m-am confruntat. Este prima data când scriu și chiar sper sa elucidez misterul.  Este vorba de un V50 2.0d,an 2008, 232000 km.  Cu o săptămână în urma pedala de ambreiaj nu mai revenea sus ca de obicei. Trebuia ajutata cu piciorul. După o zi nu mai aveam presiune deloc și am fost cu mașina în service. Nivelul la lichid era bun, nu are scurgeri nicăieri. Am schimbat pompa de ambreiaj, s-a făcut aerisire și totul a rămas absolut la fel. Mecanicul a spus sa cumpăr kitul complet de ambreiaj. Volantul era bine și nu s-a schimbat. Astăzi a venit kitul LUK și l-a schimbat și nu este nici o diferență... Pedala rămâne la podea după prima apăsare. Credeți-mă ca nu știu ce sa mai fac, mecanicul a ridicat și el din umeri... Investiția este deja de peste 2000 de lei... Știe cineva ce ar putea fi?  Va mulțumesc foarte mult! 
  2. Lipsa presiune ambreiaj

    Problema rezolvata! S-a dovedit ca pompa de ambreiaj cumpărată, Sachs, era si ea defecta... De acolo era pana la urma problema. A fost prima pe care am înlocuit-o și din cauza ei am mai dat bani și pe kit... Asta nu am mai pățit-o, sa cumpăr piese defecte... Mulțumesc mult, bine ca am rezolvat. Poate la tine e același lucru. 
  3. Lipsa presiune ambreiaj

    Bună ziua! Am verificat conducta, nu exista scurgere... Problema persista... Va rog un sfat, nu știu ce să-i mai fac.... 
  4. Lipsa presiune ambreiaj

    Salut! Mulțumesc mult, o sa verificam încă o data conductele, cu toate ca nu am observat pierderi. Da, am înlocuit și rulmentul de presiune.