Skyline85

Membru
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Skyline85

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Cugir
  • Auto Volvo v50
  • Fabricatie 2008
  • Fabricatie 2 0
  1. Problema clima

     Al meu a fost primul!!:))  
  2. Problema clima

    De la un service,au zis ca,unitatea de racire nu functioneaza sau alta unitate,care nu m-ai stiu cum i-a zis,care costa 5800 RON.
  3. Problema clima

    Salutare. Un tester dedicat in Alba,Hunedoara...volvo v50 2.0 2008 problema cu clima,pe parte de la sofer vine aer rece partial,pe partea de la pasager vine cald.Va multumesc.
  4. Racord Flexibil

    Am rezolvat problema. Era colierul dintre catalizator si turbo. Racordul flexibil fiind mai mare impingea cataliz. si nu mai etansa cum trebuie. Cataliz are o "flansa"reglabila si acolo sa prins tot in pozitia initiala la schimbare vechiului racord. Multumesc.
  5. Racord Flexibil

    Salutare Am schimbat racordul flexibil la volvo v50 2.0,iar aseara cand am pornit motorul mia bagat gaze in habitaclu. Ce sa mai verific in privinta asta? Mai sus am atasat si poze cu vechiul racord.
  6. Racord Flexibil

    Salut L-am rezolvat. Am gasit un sudor bun. Eu am pus 280/55,nu e ca si cel original. Asa arata vechiul racord?!?!? Multumesc Nicuke
  7. Bec Led Volvo v50

    Salut Calin. Si eu am lupa si capacele ptr spalator:). Pe ploaie se vede ceva cu cree?
  8. Racord Flexibil

    Salutare! A-m o proble cu inlocuirea racordului flexibil la Volvo v50 2.0 D. Toate service-urile la care am fost se trag pe fund.Trebuie inlocuit cu original"catalizator". Cineva care a schimbat la 2.0D,o recomandare racord.dimensiuni.Multumesc!
  9. Bec Led Volvo v50

    Asa ma gandeam si eu kecs.Multumesc
  10. Bec Led Volvo v50

    Si la xenon mai ai nevoie si de spalator faruri
  11. Bec Led Volvo v50

    Din cate stiu eu ai voie pana la 55w
  12. Bec Led Volvo v50

    Da,dar nu asi vrea sa fiu in ilegalitate cu un kit xenon☺
  13. Bec Led Volvo v50

    Salutare Ieri pe la 00:00,am incercat si eu renumitele becuri cu led.Nu am folosit o firma renumita sau poate nu ma pricep dar,dupa ce am inlocuit si testat primul bec,se vede o schimbare de culoare fata de halogen.Am inlocuit si cel de-al2lea bec,proectare lumine pe o use de garaj facea ca lumina sa fie puternica si increzatoare.Noroc cu vremea,incepuse o ploaie marunta si am zis sa vedem cum se vede la drum pe ploaie.Net inferior halogenului.Bec led C6 3800 LM +eroare in bord. Se pot pune alte marci care sa-ti ofere o vizibilitate mai buna decat halogenul si fara erorii in bord? 
  14. Fum alb la rece

    Multumesc Midnight,o sa le verific.
  15. Fum alb la rece

    Pfff..scuze. 2.0D 136cp,2008