biltdaniel

Membru
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

4 Followers

About biltdaniel

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/02/1984

Contact Methods

  • Website URL http://biltlift.ro

Profile Information

  • Locatie Baia Mare
  • Auto Volvo S40 1.9D,85kW (D4192 T3)
  • Fabricatie 2001
  • Auto 2 Volvo V60 D3 Polar+ Dynamic
  • Fabricatie 2 39

Recent Profile Visitors

2,359 profile views
  1. VIDA-DICE...?

    Multumesc pentru raspuns, dar prefer daca reusesc sa il am instalat normal. Acuma scot 2013A poate cu asta va merge. Multumesc inca odata pentru raspuns.
  2. VIDA-DICE...?

    Cine are idee cum reusesc sa fac sa mearga Vida 2012D in Windows 8 64bit? S-a instalat corect fara erori, dar cand il deschid ramane ecran alb. Multumesc.
  3. Probleme stergator parbriz

    L-am intrebat...multumesc de raspuns.
  4. Probleme stergator parbriz

    Am si eu o problema cu stergatoarele de parbriz. Amandoua brate au joc in ax. A mai avut cineva problema asta? Se poate remedia? Este ceva bucsa acolo care se inlocuieste sau trebuie schimbat tot sistemul? Multumesc.
  5. La mine este montat in fata, cum deschizi capota intre radiator si bara de protectie. Trebuie sa fie acolo o mufa in care sa bagi senzoru. Nu am o poza sa iti pun, poate iti fac una cand ies cu ea.
  6. Coduri eroare

    Am primit si raspunsul.... "Va multumim pentru cererea dvs. Avest tip de acumulator de 7,2V poate fi disponibil pe comanda ferma la pretul de 22 EUR/buc plus T.V.A.…" Toate cele bune.
  7. Buna ziua domnilor, Are cineva sistemele de incalzire: 1. habitaclu cu rezistenta 2. incalzire cu bujii a motorului In attach exemplu. Multumesc Incalzire habitaclu cu rezistenta.pdf Incalzire cu bujii a motorului.pdf
  8. Coduri eroare

    Multumesc pentru sugestie. Am facut o cerere de pret si mi-au spus ca nu au modelu asta, dar pot confectiona din mai multi elemnti. Peste doua saptamani primesc marfa noua si m-au rugat sa revin atunci. Toate cele bune.
  9. nu merge caldura

    Imi spui si mie cum ai rezolvat respectiva problema ca nu mai merge link-ul? La mine, pe tester da urmatoarea eroare: AC (Climatizare - CCM (Climatizare)) -->> CCM-0013 Amortizor motor distributie aer, blocat <<-- Precizez ca am ajuns in zona respectiva si am vazut motorasu ala, am pus contactu si am invartit de potentiometru pe maxim cald si se misca parghia aia. Ce diferenta am observat dintre al meu si cel din desenul atasat este ca imi lipseste o piesa inca nu stiu exact ce e...Atasez poza si un PDF. Multumesc. Temperature damper motor.pdf
  10. Coduri eroare

    Sirena este plasata dupa aripa dreapta fata. Trebuie scos semnalizatoru si carenaju de la roata ca sa se poata scoate usor. Precizez ca masina mea este cu volan pe dreapta...deci s-ar putea ca la tine sa fie dupa aripa stanga. Daca scoti semalizatoru si te uiti dupa aripa ai sa vezi. Am si eu aceeasi eroare...am scos acumulatorul dar din pacate nu gasesc nicaieri de cumparat asa ceva. Daca stie cineva pe unde gasesc si sa ne spuna ar fi super. Atasez cateva fotografii cu sirena si acumulatoru. Toate cele bune!
  11. Audio volvo v40

    Care ar fi cel mai mic pret pentru yatour compatibil cu HU 605 si de unde poate fi achizitionat? Multumesc.
  12. Salutare Nu am vrut sa deschid un topic nou, asa ca am postat aici. Am si eu o problema. Piesa din prima imagine are scapari de ulei/presiune. Poate sa ma lamureasca cineva cum se numeste acea piesa, ce rol are si cum pot remedia problema? In a doua poza este un furtun metalic care intra in partea de jos a galeriei de admisie (deasupra furtunului de presiune de la turbo), e si ea plina de ulei. Cum pot remedia problema? Multumesc
  13. Modificare turatie ralanti

    Am citit in manualul meu si am observat ca la unele modele scrie "non adjustable" si in paranteza turatia motorului la relanti in cazul nostru 750 rpm. La al tau si la al meu nu scrie asta...deci e posibil sa se poata. Uite cateva poze cu manualul. Si mie imi cam tremura volanul desi de cateva zile am schimbat regulatorul de presiune ca fluctua turatia la relanti si din cand in cand se si oprea motorul. Acum merge bine motorul dar tremura putin si nu imi place. Toate cele bune.
  14. Rezolvat. Dalta si ciocanu a fost singura solutie. Se poate inchide.
  15. rand pana la urma asa l-a si scos mecanicu. Am pus tot felu de solutii sa reusim sa il scoatem intreg, dar din pacate am ajuns la dalta si ciocan. Am scos galeria de admisie, am batut cu dalta si ciocanu egr-ul afara apoi am bagat o solutie de curatat aluminiu ( a avut mecanicu din reprezentanta de la renault ca acolo si lucreaza), l-am lasat sa actioneze cateva minute si apoi am dat cu apa. Ca sa fie completa curatarea am mers pana la o spalatorie auto si am dat si cu danfu. E ca nou. Din pacate cu egr-u nu s-a mai putut face nimic, a trebuit sa iau altu nou ( 550 Ron ). Cam asta a fost operatiunea curatat galerie si scos EGR. Nu mai scoate fum negru si merge mult mai bine. Cu ocazia asta am verificat si daca are joc turbina, si nu are. Posibil o sa o duc la unu ce curata turbine sa o curete sa fie operatiunea completa Deci EGR nui 550 ron + 150 manopera + 3 ron la danf = 703 ron toata afacerea. Si cu asta basta!