mindymob

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About mindymob

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie suceava
  • Auto xc60
  • Fabricatie 2014
  • Fabricatie 2 0
  1. Cutie viteze automată D5

    Am zis sa revin sa scriu cum s-a rezolvat problema mea.. simplu prin inlocuirea cutiei complete (transmisiei)..  .. norocul meu meu a fost ca am o garantie extinsa la masina cumparata din germania!  Prima data au incercat cu schimbarea unui kit de reparatie si din ce am inteles facea mai rau, apoi au facut documentatie pt a inlocui cutia complet ! acum merge bine nu are nici o problema!    Drumuri bune sa aveti!
  2. Cutie viteze automată D5

    Uleiul se schimba dar filtru din cate am inteles e in interiorul cutiei nu ai cum sa il schimbi.. Crezi ca rezolv cu uleiul? ..  Da in mare parte in oras..
  3. Cutie viteze automată D5

    Buna ziua, am o problema cu privire la schimbarea vitezelor la un volvo xc60 d5.awd, automata, an 2014, 99k km, vitezele se schimba cu smuncituri, (gen cum ar conduce un incepator si da drumu deodata la ambreaj) parca in 2 timpi, si la viteza cand e o viteza constanta si accelerezi putin are loc un tremurat puternic si apoi schimba viteza! Am fost la reprezentanta, prima data a gasit o eroare pe DEM diferential, a sters a calibrat si a mers bine o zi schimbul de viteze insa tremuratul tot era! apoi a 2.a zi la fel, ( posibil ca am umblat putin cu niste cauciucuri uzate tare pe spate la schimbul de sezon pana am luat altele noi pe spate)  am fost din nou la reprezentanta nu mai avea nici o eroare , a scos siguranta de la DEM de la 4x4 sa vedem daca nu e ceva de acolo, si in probe tot asa facea! a dat din nou calibrare reset la cutie si tot nimic. nici o eroare insa masina facea la fel! ( din N in D nu am smuncituri) Am fost contactat din nou de reprezentata si am fost sa facem un test de presiune la cutie a fost ceva mai complex din ce am vazut la mai multe temperaturi de luat presiunea, din N in D etc... Acum am 2 saptamani..astept raportul ce la trimis la volvo sa vada ce ar fi.. si apoi la garantie ( masina are o garantie extinsa). Vazand multi oameni cu experienta pe forum am zis sa va spun problema poate s-a mai confruntat cineva cu problema asta! tare cred ca ar fii din convertizor nu cred ca ar pierde presiunea la anii astia cutia! Multumesc