• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

Vlad1942

Membru
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Vlad1942

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Bacau
 • Auto Volvo v50
 • Fabricatie 2012
 • Fabricatie2
 1. Volvo v50 1.6D 2012 turbo

  Nu stiu daca o fost schimbat vreun injector dar o sa revin azi cu raspuns despre testul pe retur dupa ce ajung acasa de la servici.
 2. Volvo v50 1.6D 2012 turbo

  O sa fac un test de retur pentru injectoare.La filtru de aer nu stiu cand a fost schimbat dar l-am scos acum o saptamana si l-am suflat cu aer comprimat.Am mai deschis un topic cum ca am injectorul 3 cu probleme, poate fi de la el.
 3. Volvo v50 1.6D 2012 turbo

  -Masina are peste 250k. -ulei nu prea consuma. -turbina nu fluiera. -trage bine dupa 1750. Sincer nu m-am uitat la conducte sa vad sau daca are joc axul. Edit: cam am un consum mare de motorina de 10% in oras.
 4. Cand fortez masina in sarcina foarte tare pana la fund.Imi apare eroare de bord cu "motore ridonde" (soft italian) Am pus putin un tester si imi apare : P0234: Turbocharger / Supercharger “A” Overboost Oare trebuie sa schimb turbo? Multumesc.
 5. Am inregistrat un scurt clip cu motorul rece.    
 6. Sincer nu am verificat planetarele. Am schimbat anul trecut un burduf la planetare din partea stanga.la injectoare sunt sigur ca este ceva la numarul 3.Dar am obs. ca dupa ce se incalzeste motorul cam la jumatate de cursa la bord( nu stiu cat inseamna jumatate de cursa la temperatura la bord, presupun ca este 85 de grade.Tot motorul functioneaza alfel, chiar si ambreiajul cand il schimb din viteza I la II si sub 2000 rpm nu mai face masina in trei hop.
 7. Am verificat toti suporti motor si o cam imbatranit cauciucul dar nu este rupt.
 8. Rog un admin sa sterga acest topic. A dat eroare pagina si s-a pus de 2 ori. Multumesc
 9. Buna ziua. Am o problema la un volvo v50 din 2012 d2 1.6 tdci. Presupun ca este o problema la volanta deoarece cand trec din I in II si iau piciorul de pe ambreiaj toata masina face hum hum hum de 3 trei si dupa aia functioneaza normal.Sper ca descrierea mea cu hum hum hum se intelege.Asta face numai in cand schimb viteza de la I la II si schimb viteza la mai mult de 2500 de rpm. Plus ca am o vibratie care se transmite in volan.Presupun ca bucsele de la caseta de directie sunt uzate.Mentionez ca masina are peste 260000 km.Si inca o problema ar fi la injector 3 care imi zice cateodata "Cylinder 3 Fuel Injector Offset Learning At Max Limit" asta nu se intampla tot timpul ci doar cand bag piciorul pe acceleratie cand este abia pornit si nu este incalzit motorul bine. Sper sa ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi la ce trebuie schimbat. Multumesc.