hyp3rcrys

Membru
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About hyp3rcrys

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/16/1985

Profile Information

  • Locatie oradea
  • Auto volvo s80 2.4t
  1. Omologare 7 locuri xc90

    Am fost la Rar si am itrebat, acolo au spus ca imi trebuie ceva hartie de la volvo din care sa reiese ca masina e omlogata 7 locuri. Am sunat la cluj la reprezentanta si mi-au spus ca ei nu mai fac din cauza ca au fost persoane care au veni inapoi dupa bani pt ca RAR ul nu a omologat 7 locuri, din discutia avuta cu tipul am inteles ca cei carora nu li se omologase erau de fapt smecherii care inmatriculase masinile ca autoutilitare si revenise sa le faca 7 locuri, i.am explicat ca mi se pare normal sa nu le omologheze pt ca e vorba de impozit. In cazul meu nu vorba de o masina inmatriculata in tara, acum vreau sa o inmatriculez. Daca poate cineva eventual sa imi dea alte numere de telefon de la alte reprezentante din tara sau persoane care lucreaza la volvo.
  2. Omologare 7 locuri xc90

    Salut. De curand sunt nou posesor de volvo xc 90, 2007, 2.4 d, 185 cp, adus din slovacia. Stie cineva sa imi spuna cum pot omologa 7 locuri? Masina fiind de 5 locuri. Am montat deja locurile spate cele 3 plus cele 2,centuri si toate plasticaraiele
  3. Ulei

    Castrol EDGE 10w60 Formula rs la 10000km. Am vazut multe uleiuri pana acum si am probat f multe pe mai multe masini dar pana acum de asta sunt cel mai multumit.
  4. Salutare lume!

    Am terminat si jantele! Tocmai le-am scos de la vopsit! In poze par deschise dar in realitate sunt mai inchise.
  5. Salutare lume!

    Nu le pot lasa asa pt ca sunt vopsite de un neprofesionist si sunt tot zgariate. Vopseaue e moale pe ele si se desprinde. In poze nu se vede dar in realitate sunt praf la vopsea.
  6. Salutare lume!

    In sf mi-am gasit si jante, pe 17, momo m2 si ar trebuie sa le vopsesc. Vreau si eu ceva pareri despre ce culoare sa le vopsesc si daca o sa dea bine pe masina? Eu m-am gandit sa le fac culoarea masinii sau sa le vopsesc ceva gri sobolan sa dea bine cu folia. Astept pareri!
  7. condens faruri

    Si la mine facea condens farul de pe dreapta si l-am desfecut am pus silicon la toate garniturile, am schimbat si garniturile de la capacele de vizitare si nimic, tot abure. Intr-o zi m-am gandit sa tai din garnitura de la capace, si asta am si facut am taiat 3cm din una si nu mai face condens! Nu stiu cat e de bine dar pt moment sunt multumit.
  8. Cauciucuri 225 pe jante 16" OEM Volvo

    eu am 225 si merg perfect.
  9. 2.4 t plafoneaza

    Am descoperit problema, era debitmetru, dupa ce l-am schimbat am fost la tester si totul e in regula. Urmeaza sa schimb turbo. Deja trage altfel.
  10. Hu 801

    Stie cineva ce functii are acest cd player hu 801?
  11. 2.4 t plafoneaza

    Am si eu o problema la 3-4000 rpm cate o data in mers in special dupa viteza a 2-3 simt cum motorul nu mai are forta. Ce poate sa fie? vreau sa schimb debitmetru pentru inceput si turbo ca am vazut ca e curs ulei. Ce poate sa fie problema? Si mai am o problema cu bordul, ceasul cate o data o ia razna si nu se opreste asta cam o zi pe saptamana in medie Daca as pune un turbo mai mare ce se intampla? ce ar trebui modificat sa castig ceva cai?
  12. Oare ce e... sa fie normal?

    daca zici de bucsa metalica de pe axul volanului (cred ca de el e vb.) care vine intre ax si burduful acela de cauciuc, trebuie sa il impingi tare sa intre pana la nivelul burdufului, catotul sa mearga mai usor iti recomand sa il ungi cu ceva inainte. Eu am dat cu wd 40 si a intrat usor. Daca zici ca iese usor atunci banuiesc ca trebuie schimbat burduful.
  13. Cred ca am cea mai proasta meserie in perioada asta, lucrez constructii de la a la z. Ma bag la orice, ca hoby imi place sa repar masini deocamdata numai pe ale mele si a prietenilor. Cu banii nu stau prea prost intre 1000 si chiar 5000 de lei depinde de luna si unde lucrez in deplasari se castiga mai bine, in mall-uri la magazine precum Leonardo, Debenhams sau Sprider!
  14. Salutare lume!

    Am gasit in sfarsit si pozele cu masina cand am cumparat-o si din timpul reparatiei. Eu zic ca nu a fost lovita exagerat acum astept si pareri?