• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

Ujio

Membru
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Ujio

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Olt
 • Auto MB c220 cdi 92kw
 • Fabricatie 2000
 • Auto2 A3 quattro 96kw
 • Fabricatie2 2001
 1. B4 sunt de buget,facute mai bine decit multe marci ce se vand in patrie,dar fara mari pretentii.Am avut o singura data 4 bucati pe o w140,o masina foarte grea,si au tinut cam doi ani.Am ales B4 deoarece Bilstein facea doar b4 pentru acea masina.Dar se potrivesc cu masina initiatorului.
 2. Daca ajuta cu ceva,de multe ori am gasit in pachet SKF produse FAG.
 3. XC70

  maverick -esti in eroare,am dat peste multe cu four-c,CE NU AU BUTON DE DSTC pe acea consola.Mai esti in eroare si pentru a doua exclamatie,la Volvo,DSTC e compus din vajnicul Esp si destoinicul ASR.Esp gasesti pe net ce face si ASR e controlul tractiunii,ca sa nu patineze rotile motoare.Am exemplificat cu ASR,deoarece la Mb il cheama asa,dar il gasesti pe net cu diferite nume,ca si pe varul ESP.
 4. XC70

  .Eu zic ca e ca la MB,adica esp+asr,ce la Volvo se numesc dstc,sunt optionale pina in o anumita luna a unui anume an,deci cu plata.De aia masinile cu dstc  si four-c se intilnesc numai cind primul proprietar a comandat masina cu ambele sisteme.Ca ele comunica intre ele ca sisteme,e previzibil,un fel de comunicare ca intre esp si abs.
 5. XC70

  Hai sa fiu mai explicit.Unele au buton de DSTC si altele nu.DE CE,daca DSTC lucreaza cu Four-C?
 6. Folosind masina modesta din semnatura-MB,dupa 6 luni de Ro,constat ca motorul e mai zgomotos.Am folosit doar diesel standard Petrom.Asadar,in urma constatarii am trecut la motorina scumpa de alta marca,si dupa un plin ,motorul nu mai e zgomotos.Sper sa nu fie doar o parere,dar nu mai revin la motorina ieftina.
 7. volvo s40 , 2.0 benzina

  eu la diverse cazane ce am avut in ultimii 19 ani am curatat des drosselklappe,adica clapeta de aer cu un spray ce contine un diluant blind,de la Liqui moly.Plus ca o schimbare mai des a filtrului de aer te scuteste de tot deranjul.
 8. Lichid ciudat la pedale

  ori e de pe incaltari,ori asa zisul cilindru emitator de ambreiaj.Sper ca s80 are ambreiaj hidraulic...
 9. Surpriza neplacuta

  Daca nu ai ce face,o cumperi si o schimbi,tu sau altul mai autorizat decit tine.Sper ca poti sustine cheltuiala plasticului si pe cea a a eventualului montaj.Bafta
 10. XC70

  De placut imi place xc70 pina in 2007,adica P2.Am o neclaritate-multe ce gasesc de vanzare au acea suspensie sensibila si scumpa,e posibil sa fiu nevoit sa cumpar cu acea suspensie Four-C.De ce gasesc cazane ce au Four-C si nu au buton de DSTC,cind peste tot scrie ca Four-C lucreaza cu DSTC?Berea la intilnirea anuala....
 11. Xc60 cutie automata exploatare

  Din toata chestiunea asta important este ca tu esti multumit,restul nu conteaza.Remarca mea a avut scopul sa mentioneze ca exista si solutii mai ieftine.Si nu in ultimul rind,multi ani printre macaronari te fac sa devii ca si ei,adica foarte chibzuit cu banii.Incearca sa pricepi,nimeni nu cauta flame.
 12. S60 P*

  S-a stricat si Volvo,discurile oem sunt Brembo....
 13. Probleme clima S60

  Firma e daneza.In tineretile mele faceau radiatoare si conexe.Nu stiu daca mai nou sunt facaturi,pe vremuri erau ok.In ultimii 20 de ani am schimbat o singura data un compresor de clima,si am pus ce am dat jos,adica Hella.
 14. Intrebari generale!

  Nu cumva masori aiurea diametrul discului fiind montat?