Asderian

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Asderian

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Viena
  • Auto XC60
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. xc60 servodirectie

    Salutare, Am o problema la caseta de directie cred : simt in podea chiar la picioarele soferului ca ceva se misca cu un zgomot infundat  ca si cum ar avea joc ceva ,cand virez stanga (pe loc sau la viteza mica in parcare de ex)  . Nu am nici un joc nicaieri , bratul  e nou schimbat . Daca tin mana pe tija bieletei si misca cineva de volan simt ca acea miscare e din zona casetei (o simt in bieleta). La revenire din virajul la stanga nu face absolut nimic . Ce e si mai curios ca apara si dispare. Trei zile nu aud nimic apoi iarasi reapare . Un prieten care e mecanic mio spus ca e caseta dar ca pot sa o si schimb si urmatoarea poate face la fel dupa ceva km . Ceva pareri sau sfaturi?
  2. Xc60 cutie automata exploatare

    Dumnezeule dar multa fiere mai au unii oameni in ei !!! Postarea mea nu are decat un scop informativ si de a ajuta alti oameni de pe forum sa isi faca o parere , idee despre costuri si o procedura de schimb de ulei la o alta reprezentanta Volvo (care functioneaza de vreo 2 generatii ),, mai umila si modesta'' decat sunt dansii obisnuiti . Credeam ca despre asta e forumul : despre discutii , schimb de informatii veridice (nu povesti citite pe la altii) . Daca a deranjat postul meu in care ,,ma laud'' ca am schimbat un ulei la cutie o sa sterg postul si o sa ma retrag de pe forum . Scuzati de deranj  PS sunt mai mult decat multumit si cu pretul si cu serviciile prestate de reprezentanta in cauza 
  3. Xc60 cutie automata exploatare

    Salutare , De vreo luna m-am fericit cu un XC60 din 2012 124000km si prima mea grija a fost uleiul la cutia automata care nu fusese schimbat . Am fost la reprezentanta Volvo la care fusesera facute ultimele 3 revizii  si seful de atelier a fost mirat ca vreau sa schimb uleiul pt ca ''nu e necesar '' a spus el . Ieri am reusit sa schimb uleiul la ei . Toata afacerea a costat 452€ . Au schimbat 11 litri de ulei , au desfacut furtunele de la racitor  au schimbat izolatiile alea de plasa de la ele , toate o-ringurile si garniturile necesare cred . Mentionez ca a mea cutie functiona perfect fara smucituri sau probleme . Dupa schimb  si vreo 100 km rulati am impresie ca schimba mai ''fin'' in rest nici o diferenta . Reprezentanta la care am facut schimbul e in Austria langa Viena . Am cerut oferta la o reprezentanta din Viena si ei cereau numai pentru materiale 450€ + 380€ manopera .
  4. Volvo Xc 60

    Detin un XC60 din 2012 cumparat de o luna . Teava a fost schimbata complet (presupun ca asa se face in Austria)  si l-a costat pe fostul propietar vreo 5-600 € . Masina avea 121000 km la momentul ultimului service acum 3 luni .
  5. Sfat achizitie XC60

    Salutare , pna ala urma nu am mai cumparat masina , ceva nu era in regula cu ea , era asa spicluita de vanzare , vanzatorul avea lapsusuri cand intrebam anumite lucruri . In schimb am gasit si cumparat exact masina pe care o visam de la omul potrivit cred : Volvo XC60 Summum D3 120kw AWD  2012  120 000 km geartronic cu carte service (numai la Volvo reviziiile facute , verificata personal)  
  6. Sfat achizitie XC60

    Am vazut masina mai devreme , aspect , dotari no comment totul in regula . am condus-o merge perfect dar parca ma asteptam sa traga mai bine dar nu am condus una la fel ca sa o compar ! ce ma ingrijoreaza sunt doua chestii :  are tobele inegrite  si o scurgere de ulei la motor despre care am citit ca nu e  grava dar la masina de fata e scurs uleiul pana in partea de jos a motorului si a picurat cumva si pe alternator 
  7. Fum negru esapament

    Salutare  Am vazut ayi un Volvo XC60 2011 d3 163 cp 120.000km si tevile aratau asa . ceva pareri ? masina functioneaza perfect am condus-o km sunt reali. 
  8. Sfat achizitie XC60

    Salutare  Ma poate ajuta cineva cu niste informații despre un Volvo XC60 D3 2011 163 CP Summum Geartronic ? puncte slabe (la ce ar trebui sa fiu atent) sunt motoare bune ?  Masina care vreau sa o vad azi are 120.000km  am tot citit pe aici dar inca nu sunt sigur de problemele pe care ar putea sa le aibă modelul. multumesc