profitor

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About profitor

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Timisoara
  • Auto VOLVO S90 T6 AWD
  • Fabricatie 2017
  • Fabricatie 2 0
  1. Volvo S90 T6 AWD

    O completare: Instalarea hartilor pe masina a decurs fara probleme, aproximativ 45 minute 49 gb. Masina este dotata cu Sensus navigation, iar curiozitatea este ca stick-ul Kingston a fost formatat NTFS. Posibil sa fie acceptata si aceasta formatare, doar pentru anumite tipuri de navigatie Volvo. Nu stiu daca precizarea este importanta, dar este de retinut si acest aspect.
  2. Volvo S90 T6 AWD

    Asta a fost Maverick. Eu am incercat cu stick-uri mai mici de 64GB, doar pentru harti regionale . Am descarcat toata Europa: cod 1276, iar stick-ul de 64 GB (Kingston DataTraveler100) a fost recunoscut de masina. Multumesc mult. Ma bucur ca forumul are totusi viata si nu este ”mort”. Cred ca voi mai avea multe intrebari pana voi reusi sa-mi cunosc masina.
  3. Volvo S90 T6 AWD

    Sa revenim la S90: am achizitionat masina SH, cu hartile Sensus, cod 1150, cele actuale au codul 1273. Descarcarea lor pare simpla si explicita. Nu si pentru mine. Am folosit 10 Stick-uri usb, dar masina imi ofera acelasi mesaj: nu poate citi hartile. Nu stiu in ce masura gresesc la procedura! Am legat masina si direct la internet prin Ethernet si nu vrea sa actualizeze hartile . La distribuitorul local Timisoara, am fost informat ca intre revizii ar trebui platite. Ok, siteweb-ul suport Volvo nu ofera campuri pentru efectuarea platii. As avea nevoie de ajutor sa ies din acest cerc vicios, urmatoarea revizie va fi in august 2020, iar hartile de pe masina nu au nici autostrada A1 cu iesire la Nadlac.
  4. Volvo S90 T6 AWD

    Eu raman langa ”mort”, dintr-un motiv simplu: nu folosesc Facebook.
  5. Volvo S90 T6 AWD

    S-a rezolvat in cele in urma, la acelasi service, pe garantie, unde problema a fost reluata serios si rezolvata competent. Am  ramas cu o impresie placuta la primul contact cu acest service (am citit si opiniile contrare, destul de vechi). Nu stiu, daca imi pot permite sa fac o sugestie, dar o fac totusi: deschiderea de catre staf si a unei ”partide” pentru Volvo S90 (Typ P platforma SPA), modelul nou de Volvo, dupa 2017. Presupun ca ar fi interesant de cunoscut si comentat problemele ce apar si la acest model, intr-un topic distinct, nu la ”alte modele”. Sunt interesat de a gasi un mijloc de comunicare cu posesorii Volvo din Timisoara si imprejurimi.
  6. Volvo S90 T6 AWD

    Sun nou pe forum. Am probleme cu start/stopul, care prin mesaje solicita interventie service. La prima verificare, service autorizat Volvo in Timisoara, au stabilit ca nu sunt vinovate bateriile, fara a stabili insa si cauza reala. Ce este de facut si unde? Multumesc pentru orice idee.