blueman07

Membru
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About blueman07

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bacau
  • Auto Volvo S60, D3, 163cp
  • Fabricatie 2011
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

311 profile views
  1. Sunet la pornire AC

    Din ce am citit eu daca ventilul acela nu isi face treaba nu da aer rece.
  2. Sunet la pornire AC

    Aveti idee de ce la pornirea AC se aude in habitaclu un gajait ca te motor electric care se modifica cu accelaratia? Am schimbat fulia de alternator. E posibil sa fie fulia de pe compresor? Mentionez ca AC functioneaza normal, are presiune. Multumesc.
  3. Fixare stingator

    Are suport de prindere cu gauri de care se pot prinde suruburi. Dar de unde prind suruburile? :-) Am sa ma uit sub podea in portbagaj sa vad ce optiuni am.
  4. Fixare stingator

    Chiar daca unii o sa va amuzati, eu totusi vreau sa va intreb cum ati fixat stingatorul si pe unde? Eu am incercat cu niste scai pe un perete al portbagajului dar nu ramane fixat. Cand am luat masina era sub podea, unde e kit-ul pentru pana, dar nu era fixat si chiar se misca liber si nu era ok. In fata la pasager nu vreau sa il pun. Astept sugestiile voastre.
  5. Rama cromata volan S60

    De unde?
  6. Rama cromata de la volan S60 este foarte prost facuta si se desprinde cromul de pe plastic. Cred ca nu s epoate repara, deci de unde pot cumpara alta la pret cat de cat acceptabil?  Multumesc.
  7. Dezactivare faza scurta

    Ooo n-am stiut. Tre sa scoata si ei bani mna . S-au stricat si astia 
  8. Dezactivare faza scurta

    Scuze, nu am raspuns complet. La a doua intrebare nu am raspuns, nu stiu.
  9. Dezactivare faza scurta

    Da, asa fac acum.
  10. Dezactivare faza scurta

    Doar pt o setare de lumini? Fara suparare, dar da, mi pare mult. Daca nu o sa ma obisnuiesc, o sa o fac totusi ... Cand la vw faceam setari multiple doar cu interfata pe care am dat f putin... e normal sa ti se para mult.
  11. Dezactivare faza scurta

    Pentru ca ar trebui sa pot aceasta. Asa e normal, sa poti . Ar trebui sa fie doar o optiune nu o impunere. In oras nu merg ziua cu faza scurta aprinsa, nu consider ca e necesar. Cel mult cu pozitiile.
  12. Dezactivare faza scurta

    Multumesc pt raspuns Alex44. Am dat si eu in prealabil cautare si ce am gasit se aplica la alte modele. Singurul raspuns gasit, pt. modelul meu, e vizita la dealer si facut update de soft care costa mult.
  13. Dezactivare faza scurta

    La mine se aprinde faza scurta, nu doar pozitiile, cand e pus pe 0. Cum se cheama asta, ca e DRL sau ... nu stiu. Dar pe VIDA nu am gasit nicio setare legata de asta.
  14. Lumini S60

    Scuze ca s-a postat d emai multe ori dar imi dadea eroare dupa ce dadeam salvare. Se pot sterge posturile duplicat. Mersi.
  15. Lumini S60

    Salut. Sun un proaspat posesor de S60 2011 D3. Cand dau pe "0" la lumini, faza scurta se deschide indiferent de zi sau noapte (nu am senzor de lumina). Se paote dezactiva acest lucr, adica pe "0" sa fie inchise luminile? Daca da, cum? Am interfata. Mersi!