freenet

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About freenet

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 10/01/1979

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo XC70 D5
  • Fabricatie 2016
  • Auto 2 VW Touareg R5
  • Fabricatie 2 2007
  1. Suport trapez SKF

    Curiozitatea mea era de fapt : daca are cineva experienta cu ele, ce calitate ofera aceste elemente eleastice SKF, se pozitioneaza SKF ca "low-cost" pentru acest segment de piata? Din punctul meu de vedere nu as opta pentru SKF dintr-un motiv subiectiv: nu am lucrat niciodata cu ei pe parte de suporti/bucsi elastice. Am lucrat pe parte de rulmenti unde stiu ca sunt ok si pozitionati spre premium cu preturi pe masura.  
  2. Suport trapez SKF

    In curand va trebui sa schimb din articulatii si explorand prin magazinele online am observat ca suportul hidroelastic (31387571 / 31387572) oferit de SKF este extrem de ieftin ~90-100lei vs ~250 Lemforder sau ~400 OE. Stiam ca SKF era un producator premium, gresesc? Ceva pareri cu privire la piesele SKF pe parte de suporti elastici?   
  3. VIDA-DICE...?

    Buna ziua, Contine VIDA (v2014 de ex) manualul complet pentru reparatii in cazul modelelor curente de Volvo? Cum ar fi de ex ElsaWin pentru VW sau Dialogys pentru Renault? Multumesc
  4. Volvo XC70

    Ca sa nu poluez aiurea forumul voi reveni in acest topic cu un update si o intrebare - infiltratii apa in zona portbagajului - s-au remediat, clar etansarea antenei era problema - mesajul Volvo on call service required pe bord - am uitat sa pun un conector la antena deci greseala mea... - jantele de 16" pe care le-am cumparat nu sunt bune, sistemul de franare este de 316mm (16.5") (deci aviz celor care fac ca mine, verificati inainte!) Stiti cumva VDASH impreuna cu o clona DICE poate face o diagnoza completa sau numai customizari?  
  5. MESAJ PREVOIR RDV ENTRETIEN Ce sa fie?

    revizia la intervalul stabilit? ex: 30000km sau un an
  6. Volvo XC70

    Buna ziua, Acesta este primul meu post pe acest forum si are mai mult rol de introducere; am de aproximativ o luna, un Volvo XC70 din 2016, este versiunea D5 AWD si m-am lovit de urmatoarele probleme: - infiltratii apa in zona portbagajului (am montat chederul suplimentar ca la modelele mai vechi si am refacut etansarea de sub antena de pe plafon, inca nu stiu daca s-a remediat) - am impresia ca scurgeriile de la trapa sunt infundate (in mod special cea de pe dreapta spre spate, cele din fata par ok dar nu le-am testat corespunzator inca) - nu gasesc interfata de diagnoza (motorul este D5244T20), daca aveti vreo sugestie... cele de prin magazine/olx (clone) sunt pana in 2014 (eu am Delphi DS150e care are soft tot pana in 2014 si nu cred ca se conecteaza pe toate modulele), stiti cumva una originala cam cat ar costa? softul este numai este pe baza de subscriptie ca asa am inteles de pe site-ul Volvo - cred ca unul sau mai multe tampoane motor sunt putin obosite (nu am apucat sa le verific inca) - parbrizul ciobit si matuit - nu pare sa il gaseasca nimeni ca sa il schimb (este cu incalzire) - recent dupa ce am primit un mesaj (Low Battery - Power Saving Mode) a aparut si (Volvo on call service required) si nu stiu exact cum il pot reseta (banuiesc ca trebuie interfata de diagnoza) - i-am cumparat si jante de 16" pentru iarna (are de 18" din fabrica si nu ma simt confortabil cu un talon asa mic), trebuie sa le cumpar si senzori de presiune si nu prea stiu la ce sa ma orientez