Y309rlc Volvo

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About Y309rlc Volvo

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 07/18/1985

Profile Information

  • Locatie bucuresti
  • Auto volvo s40

Recent Profile Visitors

1,326 profile views
  1. mari probleme de efiicienta

    exact aia e codul erori.ecm-32 camshaft sensor bad position.chekul e aprins la bord.am pu-so pe tester ,l-am stins si in 3 km s-a reaprins.daca as stii 100% cauza as avea bani sa o remediez dar sa stiu sigur.dar asa sa fac incercari m-am saturat.
  2. mari probleme de efiicienta

    anul trecut cand am achizitionat masina am schimbat si ambreajul.poate nu am explicat f corect pt ca nu ma prea pricep si am auzit prea multe variante.cand motorul e rece merge mai bine..odata ce motorul se incalzeste merge f prost.de motor eram multumit in trecut cand mergea destul de bine.
  3. mari probleme de efiicienta

    mai vreau sa mentionez ca am curatat si solenoidul ..iar cand am desfacut capacul de la axele cu came m obs ca 3-4 canale pe unde urca uleiul erau cam imbacsite(nu erau la fel de curate si lucioase ca celelalte)uleiul l-am schimbat in martie cu castrol 10w 40.senzorul de turatie l-am verificat si functioneaza.
  4. mari probleme de efiicienta

    nu am la cine sa apelez...nici nu dispun de bani indeajuns sa ma duc la un service.
  5. vollvo-ul meu s401.6 benzina 2001 are o problema la care nimeni nu ii gaseste raspuns.am schimbat f multe piese si nimic.masina nu are viata.nu mai pot face o depasire fara emotie.dupa 2500 de ture nu se mai intampla nimic.se tureaza motorul dar nu mai prinde viteza.am schimbat distributia...aceasi problema..am pus-o pe tester...apoi am dat curea de ditributie si am pus-o din nou la semne.am schimbat variatorul de distributie..nimic.la ultimul test mi-a dat urmatoarea eroare:camshaft sensor bad position.am inteles ca cele 3 axe cu came sunt legate intre ele printr-un lant.acest lant. daca se lungeste foarte putin aproape tot ce vine pe admisie se duce direct pe evauare si motorul nu mai are eficienta maxima. am observat ca in decursul a 4-5 luni provblema se agraveaza. astept raspunsuri si solutii ca nu stiu unde sa mai incerc. cele 2 axe cu came..scuze
  6. Problema VVT VALVE

    cred ca are si senzor.in celalalt capat al axului cu came.eu-lam scos si l-am micat in diferite pozitii...se simte o diferentza o atenuare a caraitului.
  7. Problema VVT VALVE

    cred ca asta ma lamureste.eu am schimbat distributia de 2 ori dar nimeni nu mi-a spus de vvt valve sau de variator.merci de raspuns
  8. Problema VVT VALVE

    nici mie nu imi apare nimic in bord.nici nu am idee cat e noua dar second hand e in jur de 30 euro.eu vreau sa o inlocuiesc dar nu stiu sigur daca o sa rezolve problema.sper ca cineva care stie sa ne ajute.
  9. Problema VVT VALVE

    se gaseste sub capacul de plastic de deasupra motorului,langa bujii,asa se auzea si la mine dar acum sa intensificat.....2-3 secunde se aude si 1 secunda face pauza.
  10. Problema VVT VALVE

    salut. caut si eu raspuns la o problema si sper ca cineva sa ma ajute. An un volvo s40 motor 1.6 benzina 109 cai. De in timp se aude un zgomot ciudat(caraie,parca are avea ceva spart in pistoane pe undeva) la motor.dupa simptome aminteles ca este de la VVT valve.am schimbat cureaua de distributie zgomotul nu a incetat.daca deconectez valva cat timp motorul functioneaza zgomotul dispare complet.la reconectare nici o schimbare..zgomotul ramane la fel.daca e din cauza acestei valve inlocuirea ei garanteaza disparitia acestui zgomot?