Masarotu

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Masarotu

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/12/1969

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo XC90
  • Fabricatie 2010
  1. cutie manuala - intrebare

    cam asa se intampla si la mine s40 2006 probabil trebui gresat ceva!
  2. XC60 sau XC90

    daca ai 6 pers de plimbat ..XC90. Eu am si plec la drum lung cu 2 copii 13 si 11 ani si nu se cearta pe locuri + au fiecare cate o bancheta de dormit in timpul mersului. Foarte utile ecranele dvd din tetiere..tin copiii linistiti. IN XC90 ai si loc de bagaje
  3. intrebari pentru cei ce au deja un XC90

    eu am facut comparatie cu cei din bucuresti -Otopeni. Am avut de schimbat o piesa care s-a defectat in timp dupa un accident usor, la ei mi-au cerut 6700 RON si am gasit-o cu 4200 Ron piesa de origine Preturile cam astea au fost. Am fost la EIT parca se cheama..mi-au facut constatare, m-a luat ameteala la auzirea pretului. Si am gasit un service mic care le-a comandat si montat cand au venit. A fost de ajutor ca am identificat piesa la volvo pe calculator si am stiut ce sa comand la micul service. Lowe tel 0722388055 Flori se ocupa de comenzi. Piesa in cauza era siroccoul. Am mai reparat si masina la ei cand am avut accidentul si au adus bara fatza gata vopsita si toate celelalte piese originale. In privinta fiabilitatii - mai am un s40 din 2006 si este conform asteptarilor. XC 90 are tot felul de gadgeturi si probabil din cauza aceasta am avut probleme pe partea asta. La s40 2.0 D motorul este extrem de fiabil am peste 90.000 KM si dupa mai multe excursii in strainatate (autostrada cu 170-180) inclusiv in Suedia nu consuma pic de ulei. La un Golf dupa o excursie in Suedia nu mai gaseam uleiul cu joja in baie.
  4. Transalpina

    Am fost in vara in Austria pe traseul ala......aproape nu mai are aer motorul
  5. intrebari pentru cei ce au deja un XC90

    Eu am un XC 90 2010 luat nou diesel cutie manuala si sunt de aceeasi parere ca si colegul gheorghe din baia mare ca nu este atat de fiabila cum am sperat la cumparare. In februarie cand eram in Austria la ski s-a ars computerul de bord....fiind in garantie s-a rezolvat fara plata. Cei care calatoresc in strainatate sa-si noteze numarul de la Volvo assistance pt ca nu este in cartea tehnica...l-am aflat de pe net. La intoarcere in tara au fost probleme cu partea electrica (se aprindeau xenoanele cand mergeau stergatoarele (dupa o saptamana dupa aventura din Austria cu CEM-ul) S-a rezolvat pe garantie. Acum voi pleca in Franta si am o strangere de inima.....Cu skoda veche (2004 tdi) nu am avut astfel de probleme. Probabil platim faptul ca am avut incredere in Volvo si nu am luat o Toyota sau Nissan care macar sa fie si pt teren mai accidentat. Am mers cu Volvo doar pe zapada de pe strada cand a nins asta iarna. S-a comportat f bine. este foarte eleganta si comoda. PS am gasit o sursa de piese volvo la 60 % din pretul de la reprezentanta din RO.